Skip to main content
  • alt
  • 8.08.2014.

Drugi Empire of The Moon

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja Empire of The Moona, Technotica i Zvizdan ponosno predstavljaju njegovo drugo izdanje i u goste dovode jednog velikana hrvatske underground scene, Petra Dundova.

 
Uz  Dundova nastupaju i posebna gošća, uspješna producentica Kristina Lalić iz Beograda, i svima već dobro poznati Miro iz Splita, kao i rezidenti projekt,  Jolly Joke i Galinac Galinac. Za  zagrijavanje atmosfere je zadužen Marijan Babicz, a za podizanje atmosfere na samome kraju Jumper. Osim dobre glazbe, izuzetnog sounda tu je i prekrasna lokacija koja pruža fantastičan spoj prirode i glazbe. 
{youtube}u99eicKUXUY{/youtube}
 
Drugi Empire Of The Moon se održava u utorak, 12. kolovoza, u uvali Velika Duba, upad je 30 kuna. Dijelimo 2×1 ulaznicu, a sve što trebate je nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Slučajno odabrane dobitnike objavljujemo u ponedjeljak ujutro.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk