Skip to main content

Fat Gold – najmasnije klupsko iskustvo

Zagrebačke ekipe Chew The Fat! Croatia i BLAW:BLAW odlučile su u ovoj klupskoj sezoni udružiti snage i započeti novi party imena Fat Gold.

Piše: 


Već otprije poznati po organizaciji bass, hip hop, trap, drum'n'bass i grime tuluma tako će ujedinjeni publici pružiti novo i do sada najmasnije klupsko iskustvo kroz koje će se ispreplitati navedeni glazbeni pravci.
 
Chew the Fat! Croatia je kolektiv prisutan na sceni od listopada 2009. te je hrvatska edicija jedne od najdugovječnijih londonskih klupskih večeri Chew the Fat! Tijekom 7 godina postojanja CTF!Cro se nametnuo kao jedan od najprepoznatljivijih klupskih projekata u regiji kroz predstavljanje najsvježijih trendova bass glazbe, a ugostili su i neke od najpoznatijih predstavnika scene kao što su Sigma, Goldie, Friction, TC i mnogi drugi. Klupsku rezidenciju imali su u zagrebačkim klubovima Tvornica, Sirup i Super Super, a iza njih su i brojni nastupi na festivalima kao što su Ultra Europe, Outlook, EXIT, Hideout, Seasplash, Terraneo itd.

BLAW:BLAW je tročlani kolektiv koji se bavi produkcijom i DJ-ingom u okvirima Rap/Trap/Bass glazbe. Uz to, velik naglasak stavljaju i na vizualni aspekt svega što rade kako bi osigurali cjelokupno audiovizualno iskustvo i dali novu dimenziju glazbi i samom doživljaju. Za odabir tih masnih dancefloor bangera zaduženi su Yesh, Resk, Fooolie i Zembo, a za mikrofonom će im se pridružiti Tone Tuoro.

Mjesto zločina je Podmornica „Penetrator“ M5-72 smještena u kompleksu Katrana (Radnička 27, 1. kat), datum je petak 25.11.2016., a početak je u 23h. Ulaz u Podmornicu se naplaćuje 25kn do 1h iza ponoći, a 35kn nakon. Alibi za nedolazak unaprijed odbacujemo. #nemalabavo

Nagrađujemo 2 čitatelja.
U FB komentaru ispod članka napišite kako se zove najmasnije klupsko iskustvo koje u petak stiže u Podmornicu?

FAT GOLD
Petak 25.11.2016 | Podmornica (Katran)

Yesh (CTF!Cro, JabbaTon Rec.)
Resk (BLAW:BLAW)
Fooolie (BLAW:BLAW)
Zembo Latifa (BLAW:BLAW)
MC Tone Tuoro (CTF!Cro)

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2