Skip to main content

Fedde Le Grand 6. godinu zaredom u Aurori. Nagrađujemo!

Gospodin Le Grand stiže s nizozemskih prostranstava i beskonačno puno noći pod pojasom iskustva.

Piše: 

Bez sumnje u srijedu 8. kolovoza u Aurori plešeš s jednim najvećih DJ-a u svijetu koji se proslavio hitom "Put Your Hands Up 4 Detroit" prije 12 godina.
{youtube}SYs2HHYqmxw{/youtube}

Jedan od globalnih najvećih privukao je uho svijeta kada te je kinestetski ritmom prije 12 godina natjerao da digneš ruke za Detroit, vidjeli su ga podiji elektroničkih centara u ekskluzivnim rezidencijama posvuda od Ministry of Sound do ibiške Pache, a remix vještinu posudio je najprominentnijim današnjim glazbenicima kao što su Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Fatboy Slim, Michael Jackson, Faithless..
{youtube}toIcxkDc7Wo{/youtube}

2011. Fedde Le Grand bio je na prvom mjestu Beatport ljestvice remix-om uspješnice britanskog sastava Coldplay. U studenom iste godine, Fedde Le Grand je nastupio s Coldplayom tijekom jednog od svojih koncerata u Madridu.
{youtube}O0vf2EfesOA{/youtube}

Fedde Le Grand je rado viđen DJ na plesnim podijima diljem Hrvatske, a u Auroru stiže već 6. godinu zaredom. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna do 7.8. možete kupiti na svim Adriaticket prodajnim mjestima ili Adriaticket online servisu.
{youtube}QUTP2mV9eAw{/youtube}

Album "Something Real" iz 2016. je rezultat trogodišnjeg rada u studiju, a sadrži 14 produkcija. Četvrti album popularnog DJ-a predstavlja nove zvukove i suradnju s glazbenicima koji su među ostalim radili i na albumima grupe One Direction te Miley Cyrus.
{youtube}k0LUQBZAG40{/youtube}

Nagradna igra!
Imamo 2×2 ulaznice za nastup Fedde Le Granda u Aurori, a tvoj zadatak je u komentaru ispod ovog članka napisati barem 3 omiljene trake popularnog NIzozemca. Dobitnike objavljujemo u srijedu 08.08. do 15h.
{youtube}7ue5fA5q2TQ{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2