Fedde Le Grand 6. godinu zaredom u Aurori. Nagrađujemo!

Utorak, 07 Kolovoz 2018

Gospodin Le Grand stiže s nizozemskih prostranstava i beskonačno puno noći pod pojasom iskustva.

Bez sumnje u srijedu 8. kolovoza u Aurori plešeš s jednim najvećih DJ-a u svijetu koji se proslavio hitom "Put Your Hands Up 4 Detroit" prije 12 godina.


Jedan od globalnih najvećih privukao je uho svijeta kada te je kinestetski ritmom prije 12 godina natjerao da digneš ruke za Detroit, vidjeli su ga podiji elektroničkih centara u ekskluzivnim rezidencijama posvuda od Ministry of Sound do ibiške Pache, a remix vještinu posudio je najprominentnijim današnjim glazbenicima kao što su Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Fatboy Slim, Michael Jackson, Faithless..


2011. Fedde Le Grand bio je na prvom mjestu Beatport ljestvice remix-om uspješnice britanskog sastava Coldplay. U studenom iste godine, Fedde Le Grand je nastupio s Coldplayom tijekom jednog od svojih koncerata u Madridu.


Fedde Le Grand je rado viđen DJ na plesnim podijima diljem Hrvatske, a u Auroru stiže već 6. godinu zaredom. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna do 7.8. možete kupiti na svim Adriaticket prodajnim mjestima ili Adriaticket online servisu.


Album "Something Real" iz 2016. je rezultat trogodišnjeg rada u studiju, a sadrži 14 produkcija. Četvrti album popularnog DJ-a predstavlja nove zvukove i suradnju s glazbenicima koji su među ostalim radili i na albumima grupe One Direction te Miley Cyrus.

Nagradna igra!
Imamo 2x2 ulaznice za nastup Fedde Le Granda u Aurori, a tvoj zadatak je u komentaru ispod ovog članka napisati barem 3 omiljene trake popularnog NIzozemca. Dobitnike objavljujemo u srijedu 08.08. do 15h.

Fedde Le Grand 6. godinu zaredom u Aurori. Nagrađujemo!