Skip to main content
  • alt

Fruhstuck daje repete u Klubu

18. listopada ste prvi puta mogli prisustvovati trpezi koju su za vas u Klub klubu rasprostrli phillipe i Anto Anto na FRüHSTüCK-u.


Kako je doručak bio za prste polizati svi dobro znamo da ako je fino jedeš dok ima, a ove subote 22.studenog ima iznova, jer dečki vade na stol sve što imaju i zovu vas na repete.  Za repete je čula i riječka Mića koja se već pakira za Zagreb.
 
Svi vole smoothije, svi vole upaliti mixer ujutro (naravno svi oni kojima ga se da izvaditi, smontirati, pobacati sve unutra, stisnuti gumbić, izliti, oprati ga i nagnuti sjajnost). Ne brinite, dečki će u društvu svoje riječke gošće odraditi sve za vas i u mixer utrpati samo najplesnije house, deep house i bass sastojke. Iako tipična bapska priča, za koju osjećamo da je neobično istinita, govori kako ljubav nema ništa sa srcem već sve ide kroz želudac, ovoga puta će se za ljubav jedne dame najsočnijim i najsvježijim hitovima uz phillipea i Antu Antu boriti i VJ Niksel.

alt

 
phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizator Glitch Hop Shop, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Zatvarao je klubove diljem Europe i gotovo dobio teniski lakat i sindrom karpalnog tunela od svih festivala na kojima je prsustvovao (Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Hartera, Echo, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest).
 
Anto Anto je jedan od onih koji je započeo Whateverest i član je mađarkog kolektiva BOUNCE unutar kojeg djeluje i Bounce Records. Također festivalđija, ovaj ljubitelj r'n'b-ja i pašte trenutno poštu prima u Budimpešti, ali ipak, zna se gdje se odlazi na najbolje doručke.
 
Gospođica Mića čini jednu polovicu Miće Mace dua koje zajedno mijauču već četiri godine. Vrijedno mixaju već godinama i pune domaće, slovenske, talijanske i srpske podije. 
 
Dođite nam na Pavla Hatza 16 oko jedanaestice i ponesite si 15kn za upad do pola 1 i 25 nakon. Ili se poigraj s nama. Odgovori nam koji je ovo doručak po redu i sutra u podne slučajnim odabirom dijelimo 3×1 ulaznicu. Gladni i žedni zvuka nećete ostati sigurno, Bit će slasno. Dobar tek!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2