Skip to main content

Halloween transformacija Slavonskog Broda uz podršku minhenskog dvojca

Na obali rijeke Save, grad Slavonski Brod i glavna lokacija ovog događaja Discotheque Valinor dobit će stravičnu transformaciju kada će underground zvukovima pomoću minhensko-slavonske kombinacije istjerivati zle sile.

Piše: 

Nije riječ o horror filmu, ali djelomično vuče korijene od tamo jer radi se o Halloween večeri u kojoj će se pod zastrašujućim maskama  pod okriljem Udruženja ESAA spojiti sila domaćih slavonskih DJ-a kojima u pojačanje stiže i dvojac Expressed Movementa iz Munchena u plesu pod punim mjesecom subote 28. listopada.

Prijateljstvo između Broda i Munchena postoji još od 2001. godine i od tada su nerazdvojni i svaki međusobni susret samo pojačava njihov odnos. U želji da pomognu izdignuti Slavnoski Brod i njegovu scenu, ovaj event upravo ima zadatak i veliku želju pokazati kako ne kaska previše za većim gradovima Hrvatske. Ostavit će dušu i srce na terenu jer kada je publika zadovoljna tada su i oni najsretniji.

Hallowen Night tako sjeda kao odlična prilika u kojoj će se grad zamaskirati i predočiti svoje ambicije kroz svjetlosne zrake fantastičnog light showa za koji će se brinuti Art-Light, dok će se ruke Zvuk Broda dobro potruditi i uštimati sound na zavidnu razinu kako bi apsolutno inspirirana ekipa domaćih DJa Danijel Boban, Jaxx Pot i Inoxia Beats ugostila goste iz Munchena Sub:Spect i Ivaneza.

Prvo ćemo predstavit drage goste koji se bez previše razmišljanja odlučiti na dobro im znani put. Sub:Spect je prvi na redu, iako će vam se njegovo ime činiti neobičnim, sasvim je jednostavnom, ukrašava svoj glazbeni život eksperimentiranjem pronalaska kvalitetnih zvukova iz razni žanrova čime se upušta u duboka lutanja u potrazi za raznovrsnošću koja mu toliko dobro leži. Uvijek je u pokretu jer stalno voli zaokupiti misli sočnim grooveom. Na put iz Munchena do Broda kreće i Ivanez, često ga možete pronaći na all najterima u svome gradu, a da ima dobar nos za ritam stiže i potvrda kada je djelio pult sa snagom etikete Desolat koju vodi Loco Dice, Khaanom. Voli se poigravati sa dubljim osjećajima gdje je svaki oublik house njegov način izražavanja.

Domaće snage čine Danijel Boban koji je strast za underground zvukovima stekao kroz kultnu emisiju Top DJ Mag uz čije vodstvo je pametno pristupao sceni i uključio se u nju na razne načine, te je 2015. pristupio Udruženju ESAA, nakon čega je 2016. sa još jednim izvođačem sa liste Jaxx Potom osnovao udrugu Signal. Jaxx Pot je ime koje je 2006. nastupilo na tv showu Nucleus, dok je 2009 stupio u kontakt sa Expressed Movementom kojega je dovelo do nastupa u klubu Neuraum sa Eelke Kleijnom. Kako bi što više napredao, 2014. je izdao i svoj debitantski EP Collective Mind za nizozemsku etiketu Poolside. Preostao je još Inoxia Beats koje tek trebaš upoznati, nipošto nije sramežljiv i najviše voli kada se oslobodi dok stane za pult i kroz svoje zvukove ti šalje poruke tko je i što je.

FB event – https://www.facebook.com/events/474354512951961/

Djelimo 2×1 upad za ovaj Halloween night, sve što trebaš je:

1. Podijeliti ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom "javno"

2. U FB komentaru ispod ovog članka linkati nam jednu drmalicu koja odlično odgovara Halloween konceptu:

Sretno!
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2