Skip to main content
  • alt
  • 10.08.2014.

Ian Pooley na Korkyralis Summer Session Vol. 1

Sljedećeg se vikenda u korčulanskome klubu Boogie Jungle odvija Korkyralis Summer Session Vol.1 s Ianom Pooleyjem kao glavnim gostom.

 
Ian Pooley, pravim imenom Ian Pinnekamp, broji preko dva desetljeća glazbenoga staža te slovi za jednoga od najcjenjenijih svjetskih producenata i remiksera. Kao srednjoškolac bio je veliki obožavatelj Detroit techna, posebno Derricka Maya koji je kasnije utjecao na njegov izričaj. Prvi uradak “The Times” izdao je 1996. godine, a 2000. albumom “Since Then” osvojio je publiku i kritiku dok mu je najnovije izdanje singl “Chord Memory 2014” izašao u srpnju. 
{youtube}hj5cXDaMWT4{/youtube}
 
Uz Iana Pooleya, u petak, 15. kolovoza, zasvirat će i Nijemac DJ T., jedan od ključnih figura frankfurtske scene još od 80-ih, Christian Prommer iz Münchena, Rafael Da Cruz i Zoo Key. Dijelimo 5×2 ulaznice, a sve što trebate je nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnike odabiremo nasumce i obajvljujemo u četvrtak, 14. kolovoza, tijekom prijepodneva.
 
alt
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2