Incident otvara sezonu partijanja. Osvoji upad!

Nedjelja, 11 Listopad 2015

17. listopada spremi se za "Incident", jer Okac i DJ Jock otvaraju novu sezonu upravo svojim svirkama u splitskoj Jungli.


DJ Jock, jedna od najsjajnijih mladih zvijezda elektroničkog neba kojega već duže vremena hvali Carl Cox. Tijekom nastupa na Lovelandu, Ultri i Tomorrowlandu, tata Cox nije zaboravio zavrtiti pružiti podršku Jocku zavrtivši njegovu traku "Raw".

U samo 23 godine na ovome planetu Jock je iza sebe već zaredao dosta sezona, naredao klubova i floorova i stao za pult uz velike zvijezde kao što su Tomcraft, Terry Francis, Ladida, Gramophondzie i Marshall Jefferson, dok je tokom ovog ljeta upisao nastup uz Christiana Varelu u splitskom Giraffe Palm Clubu za vrijeme trajanja Ultre, Barbarinac-Island of Love festivalu uz bok Stevea Rachmada, te na Moondance festivalu uz legendarnu braću Octave One.

 
Već sa 18 pokazao je talent za produkciju i nastaje prva traka sugestivnog naziva " Columbian Lines" za Deburger Records, a 2012. svoj potpis stavlja i na dogovor s Varelinim Pornographic Recordsom i malo po malo trake mladog Hrvata zaglavljuju se u setovima ekipe kao što je Mark Knight, Umek, Cristian Varela, Slam, Spartaque, Paul Van Dyk, Alex Di Stefano, Gabriel D`or Borody, Paco Osuna, Nic Fanciully, Richie Hawtin, Ant Brooks, Tomy DeClerque. Cijena ulaznice 20kn do 01:30h, a poslije 30kn.


Nagrađujemo sa 4x1 ulaznicom za Incident. Sve što trebate napisati je tko su pokretači večeri Incident. Dobitnike objavljujemo u subotu 17.10. do 14h.

Incident otvara sezonu partijanja. Osvoji upad!