Skip to main content
  • 24.11.2016.

Insolate i Skeptik u Zadru!

Naizgled nova imena na sceni kriju zapravo starog lisca struje i ljepšu osunčanu polovicu, pa te tako na podiju Q-bara čekaju Pero Full-House glavom i sijedom bradom sam i osobna vlastita Miss Sunshine.

 
Status Q označio bi nepromijenjenu ravnotežu, pat poziciju onoga na što se odnosi, zamrznutost u vremenu i prostoru nepomicanjem ni jednog elementa. No ljudi su kolaži svega onoga što su čuli, vidjeli, doživjeli, iskusili, svih razgovora koje su vodili, svih noći na podiju i jutara s ljudima koje vole, svih smijehova, nostalgija, ambicija i potreba – i na njih je status Q duha neprimjenjiv. Pa u evolucijama osobnosti i znanja jedino je logično da se mijenjaju i imena. Onaj s rodnoga lista nisi mogao birati no onaj kreativne persone možeš. Tako Pero u novoj etapi tridesetogodišnje karijere bipolarno reže sebe na dvostrukost Skeptika, mračnijeg alternativi nastrojenog istraživača zakutaka elektroničkog. No priče su obično najbolje ispričane iz prve ruke pa te na emocionalno elektroničku genezu Skeptika vodi sam Pero u intervjuu ovdje.

 
Na polu feminiteta stoji teenagera Sunčica koja pleše na osječkim podijima, odrasta u mladu ženu s danas 20 godina pult prakse u prsima pod aliasom Miss Sunshine da bi u srodnom svjetlosnom sunčanom modusu naposljetku izronila za internacionalne podije kao Insolate. Beskrajno vrijedna Dj-ane i producentica, ponosna je vlasnica vinyl only labela "Out Of Place", a na njene zvuke plesali su Rex, Tresor, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest… Čini se da je, suprotno label nomenhlaturi, Sunčica našla svoje mjesto, a uz put se rodila i nova persona visokog stupnja insolacije. Kako su se niti spajale u stvaranja nove persone, i što s time ima DJ Deep s Deeply Rooteda, provjeri u intervjuu ovdje.

 
 
A da bi ti u subotnje veče, 26. studenog, s hladnih jesenskih pločnika stopala zagrijao u Q-baru free, Klubska ti nudi 2×1 upad. Ono što trebaš je odgovoriti tko se krije iza aliasa Insolate i Skeptik i komentirati u FB komentare direktno ispod ovog članka. Onda sjedni i grickaj nokte do subote u podne kada strogo znanstvenom eci peci metodom biramo dva sretna dobitnika! 3.4 izvolite, floor je vaš!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk