Skip to main content
  • Paul Van Dyk

Paul Van Dyk u Revelinu – Imamo karte!

Da postoji velika obestjelešena glava elektroničkog čarobnjaka iz Oza i da se docukaš do nje kojim slučajem po žutoj ciglenoj cesti i priupitaš je za pet najvećih ime Paula Van Dyka bi se neminovno zateklo među njima.

Naslovna foto

Paul Van Dyk
 
Za Grammyja nominirani sin njemačkih ulica jedan je od najpoželjnijih svjetskih arhitekata zvuka. Radio i techno su u ranoj dobi zarobili uho i ljubav nikada nije prestala samo da bi s vremenom mutirala u želju da svijetu ponudi unikatni zvuk. U 90-ima si ga već mogao pronaći ugodno smještenog iza berlinskih pulteva, a prvi album "45 RPM" izašao je već 1994., no tek drugi "Seven Ways" lansirao ga je u top stotku, ali pravi plimni val pomeo je podije kompilacijom remixeva "Politics of Dancing" 2001.
 
Radoholičar scene, s rasprodanim turnejama, avionom kao drugim domom i preko 3 milijuna prodanih albuma okruži zemlju godišnje 16 puta ne bi li donio glazbu u svaki njen kutak. Mračni podrum ili festivalska golema pozornica, Paulu nije važno dok god ljudi plešu. Rijetko kada ćeš naletjeti na tipa koji je odjednom zasvirao za milijun parova stopala. Ne staje ovdje. Uz Dj-ing i vlastite produkcije zagrabio je i u film i remiksanje najvećih svjetskih glazbenika današnjice, a na kaminu mirno spavaju 4 IDMA nagrade ( Best Global DJ, Best NuNRG/Euro Track, Best Producer and Best Mix Compilation), a ujedno je i dva puta proglašen najboljim američkim DJ-em i 2004. je pobrao i Dancestar Awards u tri kategorije (Best International DJ, Best Event and Best Music in a Commercial (Motorola)). Društvo im prave i nagrada "Best Music Maker" koju dodjeljuje DJ Magazine, "Best International DJ Award", "Best International DJ" Ministry of Sounda i Mixmagova titula čovjeka godine.

 
Odrastao u Eisenhuettenstadtu, u komunističkom dijelu Istočnog Berlina pobjegao je u Zapadni Berlin preko zida koji je razdero njemačko tlo, a ime koje se tako slatko šapuće mračnim podrumima i ugled koji ono donosi nemilosrdno ujedno koristi nebi li se borio za socijalnu i političku pravdu.
 
No ono za što se borimo na flooru dubrovačkog plesnog bisera kojeg voliš zvati Revelinom 26. kolovoza je tvoje pravo da plešeš do zore. Gospodinu Van Dyku tako se pridružuje i domaća pult podrška u liku i djelu DANCElectricPHILIPEa, Audiometrica, dBA, SPEEDa i PhiberOPtica.
 
Upade si hvataš na 150 kn u pretprodaji i 200 na ulazu, a VIParenje će vas olakšati za 250 u pretprodaji ili 300 na ulazu. Karte žive na lokacijama niže ili pak u digitalnoj maniri navratiš li na Adriatickets.
 
Caffe Bar “Casablanca”
Caffe Bar “B4”
Caffe Bar ”Micro”
Caffe Bar “What's Up”
Restaurant ”Luma” (Hotel Sumratin)
Hotel Valamar Club 

FB EVENT: PAUL VAN DYK

 
No mi svakako volimo da ti ostane pokoja stotka više za uživanje pa te svečano s trubljama pozivamo da s nama zaigraš nagradnjaču u kojoj dijelimo 2×2 karte! Što, što? Kako ću od karata? Koraci te čekaju klizneš li okom dolje pa ih slijedi dragi naš.
 
– Podijeli članak na svom FB profilu (obavezno uključi opciju JAVNO)
 
– Attend-aj event
 
– U ovom FB postu tagiraj osobu s kojom bi okupirao plesni podij
 
Temeljito znanstveno provjerena metoda eci-peci prsta reći će svoje u petak, 26. kolovoza, točno u podne (odgodi si obračun kod OK korala zaigraš li s nama). Sretno i vidimo se u Revelinu!
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2