Skip to main content
  • alt
  • 19.08.2014.

Plešite uz Niki Belucci i Dannyja Wadea

Culture Club Revelin ponovno će ugostiti jednu od najpoznatijih DJ-ica Niki Belucci kojoj će se ovoga puta pridružiti zanosne Dreamgirls, a dan kasnije održava se posebno izdanje La Fieste.

 
Niki Belucci je redovita gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Već na početku karijere multitalentirana djevojka imala je 160 nastupa u samo godinu dana, pa su je zamijetili i strani producenti. Niki Belucci je danas internacionalna zvijezda s vlastitim radio showom i nastupima pocijelom svijetu. Svojom energijom i karizmom te otvorenosti prema publici Niki je upravo DJica koja brzo osvaja sve više publike.  Party se održava 22. kolovoza, cijena ulaznice je  70 kuna u pretprodaji, 120 kuna VIP, na ulazu je 100 kuna, a VIP 150 kuna.
{youtube}0S39hxhFpxs{/youtube}
 
Posebno izdanje La Fieste dočarat će  partyje s  popularne Ibize i to 23. kolovoza.  La Fiesta u ovom izdanju predstavlja Dannyja Wadea, rezidenta kluba Pacha Ibiza.  Osamnaestogodišnji Wade stigao je prošle godine u jedan od najpoželjnijih klubova na Ibizi kao resident DJ, da bi već do kraja godine postao najtraženija mlada DJ zvijezda. Nastupao je uz najveća svjetska imena DJ scene kao što su  David Guetta, Martin Solvieg, Bob Sinclar, Chuckie, Dada Life, Nicky Romero i Diplo, a sada je stigao red na njega. Wadeu će se pridružiti akrobati u zraku, na kolutu i svili, te atraktivne performerice sa svojim plesom u čašama za šampanjac i na bini. Cijeli event bit će još dodatno začinjen spektakularnim plesnim showom s Ibize, LED robotima, a ponovno će publiku ostaviti bez daha Dmitrii Politov – čovjek pauk sa svojim akrobacijama na šipci. Cijena ulaznice je  70 kuna u pretprodaji, 120 kuna VIP, na ulazu je 100 kuna, a VIP 150 kuna.
{youtube}m3bsDmGyHNE{/youtube}
 
Dijelimo 2×2 ulaznice za svaki od partyja, a sve što trebate jest u komentar ispod članka napisati na koji party biste išli. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 21. kolovoza, tijekom prijepodneva.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2