Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

Pure Underground se vraća s Miss Soulfly

Ponedjeljak, 20 Listopad 2014

Nakon što je ljeto sa sobom donijelo orijentaciju na tech-house zvuk Pure Underground se vraća temeljima partijem u riječkoj Crkvi.

 
Kako bi partijaneri svoja preplanula tijela mogli tresti do sitnih sati po mračnim podijima i otvorenim terasama zvuk je bio ponešto dugačiji ali ako ste molili nebesa za nešto oštriju vibraciju Crkva će vam tu molitvu uslišati.
 
Pure Underground će ovoga puta ugostiti jednu DJ damu, Miss Soulfly. Od 2006. do danas ona radi na svom snu i vrti majstorske setove za sve zaljubljenike. Ova riječanka, članica "Spirit" organizacije, osvajateljica 3. mjesta na "kRik" DJ natjecanju, diplomirana audio inžinjerka i internacionalna DJ-ica 25. listopada stat će iza pulta u Crkvi i pokazati vam kako se to radi.

alt
 
Marina Karamarko je dokazala svoju vještinu pobjedom na Burn Residency koji joj je otvorio internacionalna prostranstva i lokalni i regionalni nastupi dobivaju aneks u obliku internacionalnih gostovanja u Velikoj Britaniiji, Španjolskoj, Ibizi, u New yorku...
 
Miss Soulfly neće u Crkvi naredne subote pretsjedati pultom sama. Podršku će joj pružiti mladi riječanin DJ Claus Cottini, suradnik na " Underground Rijeka" projektu i ljubitelj techno i tech-house glazbe, DJ Labozz kao i Ronnie M, mladi momak koji donosi novi svježi glazbeni vjetar na riječku scenu.
 
Dođite nema jer: " Crkva je umjetnost, kreacija, sadašnjost, budućnost, osmjeh, revolucija i evolucija. Crkva je mir, ljubav, jedinstvo i poštovanje". pa ako je ikoja od ovih stvari baš vaš broj, ne vidimo razloga da nam se ne pridružite zateknete li se u Rijeci. Za samo jedan osmjeh u komentaru možete osvojiti 2x1 kartu za prvi Pure Underground hladnije nam polovice godine. Do tada vas, dragi naši ostavljamo sa službenim trailerom da malo potakne sokove. Uživajte nam.