Skip to main content
  • 12.04.2022.

Thanq poklanja T-Shirt i ulaznice za sedmi rođendan u Pogonu kulture

Nakon 7 godina postojanja, 60 izdanja i preko 100 artista širom svijeta, riječki THANQ Music slavi svoju obljetnicu u Pogonu Kulture i nagrađuje

Piše: 


U svojem sedmogodišnjem putovanju vizija THANQa je neograničena i široka, dopušta mladim producentima da uđu u svijet produkcije sa svojim vlastitim idejama, postavljajući potpuno novi standard glazbe, radnu etiku glazbenog producenta/DJa, pomičući granice u želji da pomognu mladim talentima da svoju glazbu isporuče kvalitetno u domeni deep tech/minimal žanra.


Foto Pavle Kaplanec

2016. godine THANQ Music je proglašen od strane Beatporta kao “Breakthrough Label of the Year”, a 2022. godine THANQ Music postaje i NFT label, te u siječnju 2022. izbacuje svoje prvo NFT izdanje. THANQ godišnjica u Pogonu 16.04. predvođena je vlasnicom labela Marinom Karamarko i Anom Antonovom koja je u ulozi label managera, uz dva, sad već poznata imena na domaćoj sceni Teskerom i Makarunom koji su svoje prve samostalne produkcijske projekte objavili upravo na THANQ Music-u.

U Giveawayu Thanq nagrađuje brendiranim majicama i ulaznicama za predstojeći party, a do nagrada možete ako kliznete na naš Instagram i odigrate po pravilima.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2