Skip to main content
  • 23.05.2011.

Tri upadnice za Dundova u Sirupu

Nakon jednomjesečne pauze tijekom koje Petar izdao još jedan odlično prihvaćen EP za Music Man Records – Tenth Plateu, nastavlja se serijal Petar Dundov i prijatelji, na kojem u subotu 28. svibnja u klubu Sirup, pored domaćina nastupa mladi Vukovarac – Tom Spock.

Piše: 

Naslovna foto

Petar Dundov


Petar je bio česti gost na partyjima koje je u vukovarskom Quo Vadisu organizirao Tom Spock, a sada je red da se uloge domaćina i gosta zamjene na zadovoljstvo svih fanova ovog klupskog programa.

Tom Spock (Temptation)
Sa 11 godina Tom Spock postaje veliki fan grupe The Prodigy što ga navodi da šire istraži svijet elektronske glazbe. Sa 15 godina se uputio na prvi rave, a  sa 16 kupio prve gramofone i ploče i odlučio se okušati u ulozi DJ-a. Koliko je bio uporan u svojoj namjeri, dokazuje i činjenica da je samo 3 tjedna nakon toga imao prvi nastup, a sa 17 godina organizira svoj prvi party. 2003. godine postaje rezident u klubu Conty, gdje nastupa 2 puta mjesečno sa mnogim poznatim DJ-ima. Početkom 2004. u klubu Quo Vadis pokreće niz kvalitetnih događaja pod nazivom Temptation, koji su tijekom godina ugostili velika imena svjetske techno scene (Christian Varela, Rino Cerrone, Marco Bailey, Valentino Kanzyani, Joel Mull, Petar Dundov, Preach, Steve Rachmad, La Di Da, Ogi, Marko Nastić i drugi). Nastupao u mnogim klubovima od osječkog Bastiona, zagrebačkog The Besta i Boogalooa, rovinjskog The Templea pa sve do Lazareta u Dubrovniku. Također je nastupao u klubovima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Ove godine puni 10 godina prisustva na domaćoj elektronskoj sceni. Glazba koju pušta je nemoguće smjestiti u jedan žanr, jer ona obuhvaća bilo koju stvar bilo kojeg žanra, a najvažnije je da je plesna i da je plesni podij na nogama.

Ulaz: 30 / 40 kn

3×1 ulaznica za sve koji u subject na nagradna-igra@klubskascena.hr upišu "tenth plateau".
Dobitnici: Marin Kovačević, Martina Lenuzzi, Rafael Berković

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk