Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Tri upadnice za Dundova u Sirupu

Ponedjeljak, 23 Svibanj 2011

Nakon jednomjesečne pauze tijekom koje Petar izdao još jedan odlično prihvaćen EP za Music Man Records – Tenth Plateu, nastavlja se serijal Petar Dundov i prijatelji, na kojem u subotu 28. svibnja u klubu Sirup, pored domaćina nastupa mladi Vukovarac – Tom Spock.


Petar je bio česti gost na partyjima koje je u vukovarskom Quo Vadisu organizirao Tom Spock, a sada je red da se uloge domaćina i gosta zamjene na zadovoljstvo svih fanova ovog klupskog programa.

Tom Spock (Temptation)
Sa 11 godina Tom Spock postaje veliki fan grupe The Prodigy što ga navodi da šire istraži svijet elektronske glazbe. Sa 15 godina se uputio na prvi rave, a  sa 16 kupio prve gramofone i ploče i odlučio se okušati u ulozi DJ-a. Koliko je bio uporan u svojoj namjeri, dokazuje i činjenica da je samo 3 tjedna nakon toga imao prvi nastup, a sa 17 godina organizira svoj prvi party. 2003. godine postaje rezident u klubu Conty, gdje nastupa 2 puta mjesečno sa mnogim poznatim DJ-ima. Početkom 2004. u klubu Quo Vadis pokreće niz kvalitetnih događaja pod nazivom Temptation, koji su tijekom godina ugostili velika imena svjetske techno scene (Christian Varela, Rino Cerrone, Marco Bailey, Valentino Kanzyani, Joel Mull, Petar Dundov, Preach, Steve Rachmad, La Di Da, Ogi, Marko Nastić i drugi). Nastupao u mnogim klubovima od osječkog Bastiona, zagrebačkog The Besta i Boogalooa, rovinjskog The Templea pa sve do Lazareta u Dubrovniku. Također je nastupao u klubovima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Ove godine puni 10 godina prisustva na domaćoj elektronskoj sceni. Glazba koju pušta je nemoguće smjestiti u jedan žanr, jer ona obuhvaća bilo koju stvar bilo kojeg žanra, a najvažnije je da je plesna i da je plesni podij na nogama.

Ulaz: 30 / 40 kn

3x1 ulaznica za sve koji u subject na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript upišu "tenth plateau".
Dobitnici: Marin Kovačević, Martina Lenuzzi, Rafael Berković