Skip to main content
  • 5.12.2019.

Vodimo te na Vida Loca 3rd Bday Party u Podmornicu

Vida Loca 3rd Bday party održat će se ovaj petak, 06.12. od 23h u klubu Podmornica.

Piše: 


Pridruži se najšašavijoj zabavi u gradu, jer Vida Loca priprema nešto originalno, otkačeno i prikladno za rođendanski party. Media Loca priprema šest lokalnih DJ-a J.Jay, Luka Eterović, Nicole, novi izvrstan trio Wind Fuckers (Sergej Snooze/FM/Dvojac).

Vrhunska deep house glazba, pravi clubbing groove koji svi jako volimo, odlična domaća podrška zasigurno će vas rasplesati i izuti iz cipelica, pa ne propusti zabavu vikenda. Pripremaju se brojna iznenađenja, Vida Loca Eko glitter bar, puno šljokica i dobre mjuze.


 
Klikni going na Vida Loca event,
dođi od 23h da izbjegneš gužvu, našljokaj se bio šljokicama, te iskoristi akciju 1+1 gratis na sva pića u Podmornici. Let's dance!

FB Event: Vida Loca B-Day Party

Nagrađujemo sa 2×1 ulaznicom – u komentaru ispod članka napiši barem 2 DJ-a koji vrte na Vidinoj rođendanskoj zabavi. Dobitnike objavljujemo u petak!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk