sonus

Vodimo vas na Sonus

Utorak, 06 Kolovoz 2013

Još nas samo malo dana i noći dijeli do prvog izdanja festivala Sonus na kojem će na svoje doći svi ljubitelji malo tvrđeg zvuka. 

 
Od 21. do 25. kolovoza na najljepšoj plaži na Jadranu, popularnom Zrću, očekuje vas  pet dana i četiri noći nezaboravne zabave i brojne glazbene poslastice. Da je tome uistinu tako, dovoljno je navesti samo nekoliko izvođača koji će se tamo ukazati - Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, Chris Liebing, Magda, Cassy i brojni drugi.
 
Osim kvalitetnog zvuka, posjetitelje očekuje niz prepartyja, after partyja i boat partyja kako bi se ostvario nezaboravni provod i avanturu koju Sonus obećaje.  Očekuje se da će u pet festivalskih dana Zrće posjetiti preko 10 000 obožavatelja elektroničke glazbe,  a domaćini Sonus festivala su klubovi Papaya i Calypso.
 
Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kuna možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu, a u prodaji su i dnevne ulaznice po cijeni od 159 kuna za posjetitelje iz Hrvatske I EX YU regije koje možete nabaviti na već navedenim mjestima.  Ipak, vi možete te novce uštedjeti jer dijelimo po dvije festivalske ulaznice trima čitateljima koji točno navedu barem trojicu hrvatskih DJ-eva koji sviraju na Sonusu. Igra traje do ponedjeljka u podne, a sretnike odabiremo slučajnim odabirom.

Vodimo vas na Sonus