Skip to main content
  • alt
  • 25.05.2014.

Vodimo vas na West House Reunion Festival

Početak ljeta ove godine bit će itekako za pamćenje jer tek je nekoliko dana preostalo do najvećeg partyja na najvećem krovu Hrvatske – West House Reunion Festival

 
Jedinstveni prvi open air festival elektronske glazbe održat će se u petak i subotu, 6. i 7. lipnja, na krovnom platou West Gatea. Organizatori su se pobrinuli da West House Reunion Festival bude prepoznatljiv i drugačiji od ostalih festivala ovog tipa glazbe, stoga su odlučili da nastupe najbolje svjetska i domaća imena kada je u pitanju elektronska glazba.
 
Prvog dana festivala, 6. lipnja, pred brojnom publikom nastupit će DJ i producent Riva Starr koji je neizostavno ime kada je riječ o modernoj house produkciji, a poznat je po suradnji s Usherom, Estelle, Fatboy Slimom, Dennisom Ferrerom. Starru će se na festivalskoj pozornici iste večeri pridružiti i popularni producentski duo Hard Rock Sofa, poznati po singlu ‘Blow Up’.
{youtube}mX3ZD04oruc{/youtube}
 
Osim svjetski poznatih imena, posjetitelji će imati prilike uživati u domaćim izvođačima među kojima je svjetski priznati hrvatski DJ i producent Blacksoul, koji iza sebe ima brojne suradnje s velikim imenima svjetske glazbene scene. Nastupom spomenutih svjetskih imena, ljubitelji elektronske glazbe napokon će doći na svoje te uz nezaboravan osjećaj zabave i adrenalina, moći će na kraju uživati u jedinstvenom closing partyju koji će odraditi Damir Ludvig i Go Cut, očevi programa Astralis. Za sam warm-up obje festivalske večeri zadužen je hrvatski DJ Van Beat koji će publiku uvesti u ono najbolje što slijedi u svakoj večeri – nastup svjetskih i domaćih DJ-a i producenata.
{youtube}vKFBciO9qVI{/youtube}
 
Impresivan je i popis glazbenih imena koja će nastupiti na drugoj festivalskoj večeri, u subotu 7. lipnja, a dobro je za znati  da za svaku kupljenu ulaznicu za subotu, gratis dobivate ulaznicu za prvi dan festivala. Mi pak dijelimo 4×1 ulaznicu, a sve što trebate jest u komentaru ispod članka napisati barem dva izvođača druge večeri festivala. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 4. lipnja, a odabiremo ih slučajnim odabirom.
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk