Skip to main content
  • 17.07.2017.

Zgrabi upade za Dream Island 2017!

Misliš da is svjestan svega oko sebe, da si životni nindža koji sve drži pod kontrolom, no istina je  da 90% tvojih odluka i proživljenog biva spremljeno ispod sante svjesnoga koja strši iz vode. Zato sanjaš – da bi ojačao stara sjećanja, odbacio sve ono nepotrebno, preradio dan i procesuirao beskonačne utiske.


Znanost ti kaže da nema pravilnosti REM i non-REM faza sna da bi zaista, sasvim i skroz na skroz poludio, dobio papir s dijagnozom i izgubio hvat na stvarnost. No postoje i oni snovi koji uvijek stoje za sve ono lijepo, oni koji stoje kao sinonim za bolje i ljubaznije, stepenica bliže svemu što voliš. Baš za ove potonje fatamorgane lijepoga stoji i Dream Island festival, koji se ovoga ljeta vraća u svom trećem izdanju. Kažu ljudi treća sreća pa koje li sreće zateknu li te plesna hodočašća od 17. do 19. srpnja pod velikim neonskim okom Noa beach kluba. Kao suvereni headineri večeras, 17. srpnja, nameću se Tom Swoon i Aka, Aka, sutra, 18. srpnja su to Sunery James i Ryan Marciano, a 19. srpnja za kostototres ovdje je Sigma, dok kao podrška stižu i Borgeous, Julian Jordan, Wolfpack, Plastik Funk…

Kako sve dobre stvari stižu u kaskadama, oko glave ćeš se smijati na info da te čekaju i tematski partyji kao Nautilus, Holi i pjena partyji, plesanje na brodovima i službeni after Ultre. Trodnevna regularna karta izaći će te 40 eura a VIP dvostruko, dok za 199 eura možeš uhvatiti i kombinaciju s četverodnevnim smještajem, a vIP opciju u luksuznim apartmanima za 250, ili ubaciti još 50 i prosmijati dane u apartmanu s bazenom.

No sada na ono zašto si ovdje – priliku da se zakotrljaš u nagradnu i zgrabiš si 2×2 karte za 18. i 19. srpnja, a sve što je potrebno jest odgovoriti tko su headlineri ova dva dana u kometarima ispod članka, baciti oko sutra u podne i veseliti se vidiš li svoje ime među dobitnicima. Voila, i dobro došli na festival snova na jednako sanjivoj obali.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2