Skip to main content
  • alt

Zimsko iskušenje s Unerom i Technasiom

Tako blizu… Samo mali skok preko granice i 27. prosinca, na trgu Leona Štuklja u Mariboru, održava se zimski festivalski spektakl Winter Temptation s ludo dobrim b2b setom.

 
Naši susjedi zaista znaju baciti zimski party i iznova se upisuju na festivalsku mapu s ovim jednodnevnim festivalom. Po prvi puta na slovensko tlo stiže Uner, gospodin koji zadnje dvije sezone Ibizu tjera ne euforičnu plesnu ekstazu. Kako pultom ne bi predsjedao sam kamen temeljac daje mu pionir francuskog techna, Technasia.  Uz njih će zavrtiti i domaći house majstor MIke Vale i slovenska mladica u strelovitom usponu spram zvijezda, Alex Ranerro, kao i tech-house gentleman iz Graza MARX.P.

alt

 
Uner je otkriće iz Španjolske. Kao štićenika i šegrta pod svoje ga je uzeo Solomun i kako nema boljeg načina no učiti od velikih majstora tako je pod paskom jednog takvog Uner prethodne godine osvojio DJ Award nagradu za najboljeg novog umjetnika godine. Cocoon, Cadenza, Visionquest, Cecille i Diynamic igraju sik sak suk i kamen, škare papir, gušter, Spock kako bi izdali njegove trake. Poput savršeno slasne napolitanke slaže slojeve techna, housea, hipnotičkih melodija i vokala. Četiri gramofona, nesalomljiva koncentracija i intuitivno razumijevanje gužve koja se talasa ispred kabine ubrzano ovog mladog umjetnika guraju prema vrhu.
{youtube}A5eVUM8adH8{/youtube}
 
Technasia ne treba puno najave, u antologiju ravea upisao se dok je open air festival elektroničke glazbe kao format još bio u povojima. Ono što je počelo kao duet sada je solo projekt Carlesa Sieglinga. Član je Lucianove Cadenze, poliglot, Ikona ibiških klubova Space, Privillege i Ushuaia i prototip onoga kako bi trebao izgledati svaki tehničko i glazbeno vrhunski glazbeni event.
{youtube}Lds5TenFRxs{/youtube}
 
Ovaj party na otvorenom će rasplesati Štukljev trg od 8 navečer do 4 ujutro, a ulaznice za hrvatsko tržište možete nabaviti na prodajnim mjestima: Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclusive Change, Dallas Music Shop. Druga opcija, i ujedno onda koje će vam uštedjeti 9,90€ u pretprodaji i 15.90 na dan eventa, je da nam namignete u komentaru i dijelimo 4×1 ulaznicu. Metoda odabira je i dalje stručni žiri, suci, i javni bilježnik koji prate da je sve regularno u eci-peci prstu. Pogledaj si jesu li ulaznice tvoje 24. prosinca u podne. Sretno i party on!
 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop