Skip to main content
  • 10.09.2019.

10 godina SB Elektronike uz Techno Dozu

Sve je započelo prije 10 godina kada je Alen Vladislavljević zaključio kako  u Slavoniji  ne postoji promocija party scene.

Piše: 

Počeo je promovirati partije u Slavonskom Brodu, a kasnije i u  cijeloj Slavoniji te je  došao na ideju  pokretanja službene stranice. Uzor zbog kojeg je i krenuo u ovaj posao je zagrebački promotor Goran Gigi Marinković te njegova facebook grupa “Gigi Sound – Partyjaneri ” zbog koje je i nastala SB ELECTRONIC MUSIC LOVERZ  -grupa za promociju partija elektronske glazbe u Slavonskom Brodu i okolici.


 

 

 

U posljednjih deset godina stranica prati veliki napredak. Alen je podijelio svoje iskustvo kako si ondje prije  mogao izaći samo na house party, a za druge žanrove i glazbu koju voliš, morao si potezati  do drugih gradova. No sada kada u svome rodnom gradu možeš poslušati i isplesati se na ono što voliš, bio to house, techno, goa ili drum ‘n’ bass, to je zaista neprocjenjivo. Publike na partijima je sve više, pogotovo nove generacije.  Ekipa iz drugih gradova je također prepoznala kvalitetu "brodskih" partyja te publika sada dolazi k njima a slavonska scena se može pohvaliti vraćanju i dobrom starom flyeru, koji je po njima najbolji način promocije.
 


Sve navedeno odličan je razlog za proslavu kako bi zaokružili  10. godišnjicu rada brodskog kolektiva za promociju elektronske glazbe SB ELECTRONIC MUSIC LOVERZ , skraćeno SB EML, a danas poznatije pod nazivom SB Elektronika. Stoga 21.09. party će se održati na 2 floora u VIP klubu (bivši Valinor) i u klubu Mexico.
Više o eventu možete pogledati na FB event: Techno Doza pres. SB EML 10th Anniversary XXL edition
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2