Skip to main content
  • ladida

7 godina Rootsa u Aurori uz Ladidu

Jedan od ciljeva DJ Jocka za 2023. koje nam je otkrio u nedavnom intervjuu je bio “malo više se pozabaviti oko svoje klupske večeri Roots”, a na tome upravo i radi

Piše: 

Naslovna foto

ladida

Klupska večer Roots, koja najčešće operira južno od sv. Roka slavi svoj sedmi rođendan. Kroz sedam godina postojanja na Roots partyjima se plesalo uz Cristiana Varelu, Coyu, Jay Lumena, Fernandu Martins, Sashu Carassija, Jon Rundella, Weska te mnoge druge.

Ove subote 18. ožujka, Roots svoju proslavu organizira u legendarnom primoštenskom klubu Aurora, a kao glavni gost večeri dolazi češka DJ-ica i producentica Linda Štěpničková poznatija kao LADIDA. Podršku češkoj DJ-ici pružaju dalmatinski igračiDJ Jock, Toni Juranovic i YOSHKO.

LADIDA je svoju karijeru započela u Pragu sredinom 90-ih godina kada se otvorio prvi techno klub u glavnom gradu Češke. Na samom početku karijere imala je priliku dijeliti DJ pult s ikonama poput Carl Coxa i Jeff Millsa, a nije joj dugo trebalo ni da se za nju i njeno umijeća miksanja čuje u ostatku Europe. Od kraja 90-ih hvata se i produkcije, a 2007. je otvorila i svoju izdavačku kuću “Article”, a njena diskografija nekoliko objavljenih albuma i EP-jeva.

U svojoj dva desetljeća dugoj karijeri LADIDA je postala prepoznatljiva po svom preciznom miksanju i dinamičnom technom zvuku kojeg upotpunjava s bogatom kolekcijom perkusija.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Roots 7 years: LADIDA/DJ Jock/Toni Juranovic/Yoskho

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop