Skip to main content
  • 13.11.2017.

ABOP na europskoj turneji

Miljenici domaće publike, elektronički bend ABOP, nakon velikog koncerta prošlog proljeća u velikom pogonu Tvornice kulture i brojnih festivala koje su odsvirali tokom ljeta 2016. i 2017., napokon će svoj prvi studijski materijal 'ABOP EP' predstaviti pred brojnom europskom publikom.

Piše: 


Iako su zagrebački dečki već nekoliko puta nastupili van granica regije na njihovom putovanju kroz Mađarsku, Slovačku, Njemačku, Belgiju, Francusku i Sloveniju naći će se nekoliko zavidnih mjesta na kojima će se predstaviti. Svakako treba naglasiti prvi nastup u Berlinu, svjetskoj prijestolnici techna, a možda i onaj najinteresantniji bit će u Bratislavi gdje nastup organizira Pohoda Festival, organizatori najvećeg glazbenog događaja u Slovačkoj.

Nama najbliži biti će nastup u ljubljanskoj Gala Hali, toplo preporučamo svima da se zapute u ovaj kultni klub u Metelkovoj.

16.11. Pécs (HU), Nappali

17.11. Bratislava (SK), KC Dunaj

18.11. Berlin (DE), Mensch Meier

19.11. Brussels (BE), Bonnefooi Brussels

20.11. München (DE), Bürgerhaus Glockenbachwerkstatt

23.11. Limoges (FR), Espace El Doggo

25.11. Ljubljana (SLO), Gala Hala

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2