Skip to main content
  • 11.04.2018.

Ambasadori elektroničke glazbe spremaju party za Dane komunikacija

Ambasadori Tom Bug i Yakka predstavljaju elektroničku scenu na festivalu Dani komunikacija koji se ovog vikenda održava u Rovinju.

Piše: 


Tako se kroz projekt Ambasador ostvaruje jedan od njegovih ciljeva, a to je stvaranje dodatne prepoznatljivosti elektroničke glazbe. Tom Bug se prošle godine okrunio titulom "Najboljeg House DJa", dok je Yakka 2016. uzeo za "Single godine" (Without You). Ambasadori će protresti ekipu u subotu 14. travnja, a kompletan dnevni i noćni program pogledajte ovdje.

Dani komunikacija već godinama potvrđuju svoju poziciju nezaobilaznog događanja koje okuplja oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije. Prošlogodišnje izdanje festivala oborilo je sve rekorde posjećenosti i zadovoljstva sudionika. Tehnologija i kreativnost teme su novog izdanja festivala na kojem se okupljaju stručnjaci za komunikaciju s tržištem.

Šesto izdanje Dana komunikacija održat će se od 12. do 15. travnja 2018. u hotelu Lone u Rovinju, a u Hrvatsku će dovesti stručnjake koji diktiraju trendove i budućnost naše industrije. Među prvim najavljenim imenima su Jayanta Jenkins (globalni kreativni direktor, Twitter) i Brad Parscale (direktor za digitalne medije predsjedničke kampanje Donalda Trumpa). Posjetitelji mogu očekivati vruće teme iz industrije vezane za tehnologiju, inovacije, revolucionarne ideje i upravljanje podacima (data).

Osim predavanja vrhunskih govornika, Dani komunikacija poznati su i po nagradama Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia, koje struka dodjeljuje najboljima u industriji za posebna postignuća i izvanredno tržišno komuniciranje. Večeri su rezervirane za dobar provod, nezaboravne koncerte i partije.
{youtube}NZuQyCM_PEg{/youtube}

{youtube}tEb1CHLil8w{/youtube}

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2