Skip to main content
  • 1.12.2019.

Amelie Lens rasplesat će Zagreb početkom 2020.g.

Pripremite se za novo vatreno izdanje Future Scopea uz Amelie Lens.

Piše: 


Techno diva Amelie Lens nosi zavidan status jedne od najpopularnijih DJ zvijezda na svijetu, a Future Scope njeno ime dodaje popisu izvođača koji će gostovati u 2020. godini.

Party se zbog velikog interesa organizira na Zagrebačkom Velesajmu

Uz glavnu gošću nastupaju Milo Spykers, DJ Jock i Shipe, dok mali floor drže Lemon, Mark Ash, Life4funk.. Ostaje još jedino da za 8. veljače osigurate ulaznicu koja trenutno u pretprodaji iznosi 180 kn na Entrio ili u klubu.

EP „Contradiction“ kojim je naznačila početak svoje karijere izdala je za Pan-Potovu izdavačku kuću Second State. EP ubrzo postaje jedan od najuspješnijih u 2017. godine i od tog trenutka karijera Amelie Lens bilježi nezaustavni rast. Njena izdanja svoje su mjesto također našla na Elevateu i Drumcodeu, sve dok nije osnovala vlastitu izdavačku kuću Lenske.

Poznata je po selekciji mračnih, brzih eteričnih techno ritmova u svojim setovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Zbog svojih eksplozivnih nastupa postala je jedno od vodećih imena na svjetski poznatim festivalima kao što su Time Warp u Manheimu, Awakenings u Amsterdamu, Kappa Futur festival u Torinu, ali i Sonus festival na Zrću.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop