Skip to main content

Aurora slavi 27. rođendan uz trogirsko-berlinsku kombinaciju

Moondance Festival nastavlja svoju party šetnju kroz hrvatske gradove, a sljedeća na redu je Aurora.

Piše: 

Najvećim promo partyem Moondance Festivala, u zagrebačkom Boogaloo klubu, otkriveni su svi aduti 6. izdanja festivala. Spoj beskompromisnog techno i fantastične lokacije za sve ljubitelje žanra izlazi na vidjelo od 9. do 11. kolovoza.

Nakon dvotjednog odmora, Road 2 Moondance putuje dalje, iz metropole se seli južnije na hrvatsku obalu, do Primoštena. Petak 27. travnja biti će veliki dan za domaću elektroničku scenu. Vodeći techno festival na ovim prostorima stiže na 27. godišnjicu Aurora kluba.

Legendarni klub sagrađen u klasičnom mediteranskom duhu nudi posjetiteljima tematske prikaze upotpunjene umjetničkim i vizualnim motivima.

Davne 1991. godine klub je otvorio svoja vrata sa jednom idejom u mislima. Po uzoru na rimsku božicu zore, Aurora je mjesto za sve one koji žele doživjeti zabavu do ranih jutarnjih sati zore.

A u ovom nadolazećem petku Road 2 Moondance stiže do kluba sa posebnim gostom. Oliver Deutschmann dobio je tu čast da ispiše novu stranicu Aurore i obilježi 27. rođendan.

Oliver Deutschmann kojemu mnogi tepaju da je dijete Berghaina, jedan je od najplodnijih berlinskih techno artista koji svojim energičnim setovima ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Dugogodišnji rezident Berghaina izdaje za neke od najcijenjenijih etiketa plesne elektronike, od kultne Soma Records, preko Slim Audio, Mobilee pa do mega poznate Dixonove Innervisions etikete.

Njemu će teren podmazati domaće snage Edy C, Santiago Batacosta te Pero Fullhouse koji i ovoga puta oblači masku svog alter ega, Skeptika.

Utipkaš u Google maps Kamenar 3, 22202 i voziš se dok ne čuješ glas "stigli ste na lokaciju". Zajedno sa svojim party cipelicama i plesnim društvom izdvojiš 70 kuna na ulazu i cijediš znoj dok i zadnja traka ne odsvira.

Osvoji ulaznice!
Imamo 4×1 ulaznicu za čitatelje koji napišu barem 3 imena koja sviraju na skorašnjem Moondance Festivalu u Trogiru. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

[Event]

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2