Skip to main content
  • alt
  • 23.12.2013.

Badnja poslastica

Prošlo je manje od mjesec dana, a Šum na Umu je pripremio opet pravu poslasticu i to na samu Badnju večer.

 
Za pultom vas čeka zvuk od kojeg nikad ne zaboli glava, a za što će se pobrinuti čak četvorica DJ-eva – MIxel, E-Base, Gogolesko i BakKa.  Mixel je jedan od uzdanika zagrebačke klupske scene čije setove obilježava eksperimentiranje svim žanrovima elektronike, s naglaskom na elektro minimal. E-Base jedan je od najpopularnijih hrvatskih DJ-eva,  prisutan na hrvatskoj sceni od samih njenih začetaka. Svirao je diljem cijele regije, a pult je dijelio s imenima kao što su Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Shapeshifters i Freemasons.
{youtube}Acr1xvxLJo4{/youtube}
 
Gogolesko je iskonski zaljubljenik u elektronsku glazbu koji još davne 1996. pokreće radio emisiju "Progressive sound" na Radio Zelini, koja biva jedna od rijetkih emisija posvećena isključivo elektronskoj glazbi u svim mogućim pravcima. Godine koje slijede definiraju ga kao techno DJ-a s progresivnim elementima. Bakka je akademski snimatelj i fotograf podvojene ličnosti koji danju zarađuje svoj kruh snimajući reklame za korporativne monstrume, a noćima živi u svom malom underground svijetu elektronske glazbe, videa, DJ-anja, VJ-anja, editiranja, remiksiranja i sličnih "anja". 
 
 ŠUM NA UMU & GUM – Special X-Mass edition održava se sutra, 24. prosinca, u Gjuri 2, s ve počinje u 22 sata, a upad će vas stajati 20 kuna.

{jcal_latest eventid=5230}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2