Skip to main content
  • 21.05.2019.

Bliži se We Love Sound, a na ples pod zvijezdama dolazi i Shaun Reeves

Shaun Reeves nije mogao biti bliže dragocjenim izvorima na kojima je elektronika doživjela svoje renesanse –sve što zna, naučio je u Detroitu, Berlinu i na Ibizi.

Piše: 


Njegovi minimalni te deep house i techno rezultat su pomnog skupljanja vinila od kojih svaki ima svoju priču. Shaun glazbene vizije blisko dijeli s Lee Curtissom i Ryanom Crossonom s kojima je dio kolektiva Visionquest.

Ime koje označava potragu za osobnom komunikacijom s duhovnim svijetom nosi i njihov label. Ističu da im je prioritet – prijateljstvo. “U Visionquestu stvar nikada nije bila u jednoj osobi, kao ni samo u nama koji ga činimo. On pripada svima koji se povežu s vibrom koju projiciramo i idealima koje pokušavamo podržati,” rekao je Reeves jednom prilikom HuffingtonPostu.

Dobar prijatelj je i sa Sethom Troxlerom, s kojim će podijeliti stage na trećem izdanju We Love Sounda na Jarunu. Otvorenje ljetne sezone 1.6. ujedno je i rijetka prilika za ples pod zvijezdama i u prirodi u Zagrebu – pa za karte, koje su trenutno 200 kuna, treba na Entrio. Uz Reevesa i Troxlera, ostatak sjajne ekipe čine Sonja Moonear, Luca Cazal, Dyed Soundorom i Andrea Ljekaj. Nakon open air partyja slijedi i afterparty.


 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2