Skip to main content
  • 26.08.2021.

Blue Hours Premijera: Nik Orosi Live, Felver i Zuza na Rooftopu u Zagrebu

U ovim izazovnim vremenima kolektivni ples je postao rijetka forma. Blue Hours se rodio kao potreba za ispunjavanjem te forme.

Piše: 


Nik Orosi, Antonio Zuza i Felver nastupit će u subotu 4. rujna od 18 do 00 sata na Rooftop-u (Radnička 47, Zagreb) ususret zalasku sunca. Neuobičajena lokacija, limitirani broj posjetitelja i dnevni termin održavanja biti će potpis budućih Blue Hours izdanja. Prvi release ograničenog broja ulaznica po startnoj cijeni od 60kn možete kupiti na Entriu.

Organizator Adnan Mehmedović Medo nije krio kako je nastao projekt:

"Mene već duže vrijeme hvata nostalgija da se ponovno vratim elektronici i partijima koje sam sad kad gledam davno organizirao, radio posredno ili neposredno. U poplavi svega i svačega na sceni, mislim da je trenutak za povratak malih i posebnih partya na mala vrata. Nepretenciozno, bez puno halabuke i previše planiranja. Naravno, na prvom mjestu mi je kvaliteta pa sam se obratio našem Felveru kojem sam ispričao što želim i tako je nastao je Blue Hours.

Brend i priča na kojoj mislim raditi i stvarati u budućem izazovnom vremenu. Bez nekog pressinga, zadanih formi i žanrova-podžanrova, mainstreama ili undergrounda, više osobna gdje bi pozivao goste/artiste koje osobno volim slušati kada nastupaju ili koje pratim online kada izbacuju glazbu, mixeve i sl. Ujedno na neki način ti gosti su moji prijatelji za koje bi volio da sviraju na nekom mom privatnom tulumu ili bi s njima rado ispijao kave i pričao o mjuzi, svemu općenito."

BLUE HOURS:
Sunce je zakrilio obzor. Nebeskim svodom sada žari duboko plavetnilo. Dan više nije, nije niti noć. Plesom po krovovima grada pozivamo večer na igru. Zvijezde još su nevine u sumrak. Vrijeme je.

FB Event: Blue Hours Premijera

Događaj će se održati uza sve propisane mjere trenutno na snazi.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2