Skip to main content

Boogaloo otvara sezonu gostovanja: Alexander Kowalski, Paul van Dyk, Dave Clarke

Zagrebački hram sreće nakon opuštenijeg početka godine, ubacuje u brzinu više

Piše: 

Nakon XXL dočeka, Future Scopeu nije trebalo dugo da najavi novi party. Sezonu u Boogaloou otvaraju s partyjem na dva floora ove subote 21. siječnja. U goste prvi put dolazi strastvena techno DJ-ica i producentica Klaudia Gawlas.

Njena ljubav prema glazbi dolazi od ranih dana pa je tako otkrila da standardna edukacija podučava izvoditi glazbu drugih artista, a ona je odbila tu činjenicu i krenula putevima računala. Već sa 13 godina kreirala je prve beatove, a 2013. godine zavela je techno scenu sa svojom trakom “Papillon”.

Drugu polovicu vodećeg dijela lineupa čini Alexander Kowalski, DJ iza kojega stoji preko 20 godina vrsne karijere. Svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi i techno zvuku otkrio je nakon preseljenja u Berlin, a svoj glazbeni put gradi od 1997. Karijeru kakvu danas ima, zahvaljuje svom izdanju iz 2002. zvanom “Progress”.

Prvi ovogodišnji Future Scopeov party zaokružuju techno duo F.O.R.M. koji će odraditi live set na Mainflooru, na kojem će nastupiti sad već neizbježni B2B DJ Jocka i Shope. Za nešto drugačiju lepezu žanrova na second flooru će se pobrinuti Elena Mikac, Kali i AnnaR.

Ulaznice za prvi Future Scope party su dostupne kroz sustav Entrio.

FB Event: Future Scope w. ALEXANDER KOWALSKI & KLAUDIA GAWLAS [21.01.2023]

U sklopu svoje Off The Record turneje, u petak 10. veljače, još jednom u Zagreb i Boogaloo se vraća ikona trance zvuka Paul Van Dyk. Njemački DJ i producent na sceni djeluje od 90-ih godina prošlog stoljeća, svoje početke je imao u Detroit Technu, dok se kasnije pronašao u trance vodama i pobrinuo se da mu ime ostane zapisano u povijesti elektroničke glazbe.

U našem intervjuu s Paul Van Dykom prošle godine nam je otkrio kako mu Hrvatska ima jednu od najiskrenijih publika te da se uvijek veseli vratiti. Trance večer u Boogaloou kompletiraju lokalna trance imena – DJ GO CUT i Damien koji su imali priliku nastupati na Legendary partyjima.

Ulaznice za Paul Van Dyka su dostupne kroz sustav Entrio.

FB Event: Paul Van Dyk [10.02.2023]

 

Predaha od velikih stranih gostovanja u Boogaloou nema, jer svega dan poslije Paul Van Dyka, u subotu 11 veljače, stiže novi Future Scopeov party na kojeg dolazi baron techno zvuka Dave Clarke. Miljenik hrvatske publike svoju karijeru započinje 80-ih godina uz hip-hop glazbu, dok na techno zvuk prelazi osnivanjem Magnetic North Recordsa. Clarke je svoje fanove zavrijedio s činjenicom da u potpunosti ostaje svoj te da nije pobornik trendova.

Uz kultnog britanskog DJ-a, listu izvođača obogaćuje talijanski DJ i producent Antonio Pepe na čiju glazbu utjecaj je imao Detroit techno, Chicago house te electro. Za još serviranja bombastičnih traka, pobrinut će se i neizostavni b2b duo DJ Jock i Shipe. Nakon partyja na Main flooru, od 4 sata afterparty se nastavlja u small roomu uz Neroa b2b Shipe.

Ulaznice za Dave Clarkea u su dostupne kroz sustav Entrio.

FB Event: Future Scope w. DAVE CLARKE [11.02.2023]

 

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web