Skip to main content

Boogaloo u prosincu – zimske rejverske radosti do kraja godine

Na vratima već lagano kucka 2018., ulazimo u posljedni mjesec u godini i taman je vrijeme da ulovite zadnji vlak i do kraja godine se dobro rasplešete. Svratili smo do kluba Boogaloo i donosimo pregled događanja u prosincu.

Piše: 

Prošlogodišnji dobitnik nagrade Ambasador "Najbolji veliki klub" – Boogaloo, do kraja godine spremio je pregršt odličnih partya koji će vas dobro grijati u ove nadolazeće zimske dane. Najbolje da se odmah bacimo na posao i pogledamo što je sve u ponudi.

1. prosinac: Mr. C 30th anniversary
Richard West započeo je svoju karijeru kao MC u londonskim klubovima, prije nego je 1987. ušao u svijet DJinga. Poznat po raznim pseudonimima, Unity 2, Killer Loop, Syscophant Slags, Bass Bureau, Mr. C je poznati frontmen grupe The Shamen. Ove godine izdao je album Incidents za vlastitu Superfreq etiketu. Još više privlačnosti za ovaj nastup je i činjenica da se radi o vinyl nightu gdje će svoje iskustvo s publikom podjeliti i CET te Mary.

https://www.facebook.com/events/519318405092141/

8. prosinac: Future Scope w/ DAVE CLARKE
Techno fanovi jedva čekaju nastup legendarnog virtuoza koji s pravom nosi titulu "barun techno glazbe". Nedavno je prekinuo preko 10 godina dugu šutnju, kada je izdao The Desecration Of Desire album, koji prenosi njegovu dugogodišnju ljubav prema punku, new wave-u, noise-u i industrialu. Ljubimac zagrebačke publike kojoj se uvijek često vraća. Future Scope nastavlja odličnu suradnju za Dave Clarkeom i znaju kako je to događaj koji publika uvijek pljeskom odobri. Bit će zaokupirana oba floora Boogaloo-a, a na velikom još nastupaju Skeptik aka Pero Fullhouse, F.O.R.M. live i CET dok su na malome Joma Maja, Shipe i Matya.

https:// https://www.facebook.com/events/145596232725693/

15. prosinac: KIRIL DŽAJKOVSKI LIVE
Ovaj petak rezerviran je za makedosnkog glazbenika Kirila Džajkovskog čiji nastupi uvijek dobro zagriju publiku što je taman potrebno za nadolazeće zimske dane. Jedan od osnivača grupe Bastion plijeni pažnju spojem etno i elektro glazbe. Ova balkanska elektro senzacija stiže u Boogaloo sa pojačanjem – TK Wonder – s kojom je u više navrata surađivao. Radi se o glazbenici koja je nastupala sa Justice i The Prodigy, a sa Kirilom bilježi i uspješne nastupe sa publikom EXIT festivala.

https://www.facebook.com/events/293901997780281/

16. prosinac: Future Scope Residents Night #4
Future Scope je ovogodišnji dobitnik nagrade Ambasador "Najbolja klupska večer/promotor" i sav onaj trud koji su uložili u zadnjih 365 dana proslavit će zajedno sa svojom publikom u subotu 16.12. na malom flooru kluba. Za vas sviraju Matya i Shipe, a upad do 1 sat iza ponoći je BESPLATAN.

https://www.facebook.com/events/2064450247119812/

22. prosinac: DJ JOCK
Da je DJ Jock respektabilno ime na sceni potvrđuje i nagrada Ambasador za "Najbolji Techno DJ". Naravno, vrijedno spomena je i njegov internacionalni uspjeh jer veliki fan njegova zvuka je jedan od najvećih DJ u povijesti, Carl Cox koji ga često zove za izdanja na etiketi Intec koju vodi zajedno sa John Rundellom. Da ga svi cijene svjedoci smo i u sljedećem slučaju gdje je ekipa iza TimeWarp festivala svoje izdanje za 2018. godinu najavila njegovom trackom Tunnel. Društvo za pultom prave mu Shipe, Matya i Flirte.

https://www.facebook.com/events/1555524717871868/

23. prosinac: Mr. DJ DARIO All Night
Pionir elektroničke scene u Hrvatskoj stekao je status kultnog DJ-a. Dugi niz godina brusio je svoje vještine za pultom The Best kluba, a u zadnjih 15 godina vrtio je rame uz rame za brojnim velikanima svijetske scene. Starija publika ga obožava, jer ako ste ga krenuli pratiti iz mladih dana u srcu vam je zapeo i do dan danas. Mlada publika ima od njega puno za naučiti i često završi obostranim zadovoljstvom gdje se stvara euforija koja proizlazi iz njegovih setova.

https://www.facebook.com/events/166601293922813/

30. prosinac: Dobrotvorni party za ANITU
Anitu je snašla teška bolest za koju treba pomoć, a Boogaloo klub organizirao je ovaj party kako bi i vas uključili u svrhu prikupljanja financijskih sredstava. Nastupit će Senno, Teo Zver, Eggy, Flirte, Willy i Yomu, a upad je 30kn. Simoblični iznos bit će u potpunosti uplačen na račun za kupnju ortopedskih pomagala.

https://www.facebook.com/events/764447043757867/

31. prosinac: Future Scope NYE 2018 w/ UTO KAREM, LEA DOBRIČIĆ, LADIDA
Misli ekipa Future Scope-a na vas, novogodišnji party bit će šlag na tortu druženja u 2017.. Vrijeme je za oprost od ove godine, a može li bolje nego uzodličan party. Line up uz dobro poznata domaća imena sačinjavaju i energični strani gosti. Uto Karem, Lea Dobričić i Ladida zajedno s vama će otvoriti šampanjac i okrenuti se novim pobjedama u sljedećoj 2018.. Tu 10 imena spremno vas je dobro zatresti, uz renomiranog talijanskog DJ-a Uto Karema, tu je i miljenica zagrebačke publike Lea Dobričić, a vraća se i legendarna Ladida. Domaće boje predstavljaju Mr. DJ Dario, Shipe, Sthekerson, Mary, Matya, Senno i Sin. Ne zaboravite da poslije jutranjih 6 sati, sve kreće ispočetka u klubu Aquarius na after partyu.

https://www.facebook.com/events/133859970607717/

[FB]
[TW]
[IG]

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop