Skip to main content

BSH Events po prvi put u Beogradu. Zajedno s Footworksom dovode Dennisa Cruza

Nadolazeći event u suradnji s Footworksom je prvi događaj kojeg BSH organizira van lijepe naše

Piše: 

2021. pokrenut je Footworks showradijska emisija s rezidencijom na Ibiza Club News Radiju u svega par godina ugostila je više od 50 internacionalnih gostiju u eteru kao što su Mendo, Proudly People, Shaf Huse, Trallez, Lonely i drugi. Nakon odrađenog radijskog staža, Footworks ekipa odlučila se predstaviti i partijanerima u klubu.

Zajedno s BSH Events ekipom, Footworks show se pretvara u Footworks Live Show koji ima svoju premijeru ovog petka 24. veljače u kultnom beogradskom klubu Drugstore s Dennisom Cruzom na čelu koji će odraditi produženi set uz rezidente Dimitri J-a, Menea, Pabla Pandu i Un Padrea.

Partijaneri od nadolazećih Footworks Live Show-ova mogu očekivati brzi tech house, house i techno zvuk, kao i tematski naglasak na crvenu boju kroz scenografiju te još poneko iznenađenje.

Dennis Cruz je španjolski DJ koji se uhvatio umijeća DJ-inga s 17 kada kada je i krenuo studirati audio produkciju. U svojim 20-ima radio je produkciju za razne hip-hop izvođače te rock bendove prije nego što se uhvatio vlastite karijere i zvuka. DJ s madridskom adresom prometnuo se u jednog od važnih stupova underground house i tech zajednice koju je osvojio svojim setovima.

Kroz godine pokupio je nominacije i nagrade u kategorijama kao što su Najbolji tech-house DJ, Najbolji španjolski DJ, Najbolji producent…Njegovu produkcijsku kvalitetu osim nagrada, potvrđuju i statistike s Beatporta gdje se njegove trake redovno mogu pronaći na prvom mjestu.

Ulaznice su dostupne na webu Footworksa.

FB EVENT: Footworks Show w/ Dennis Cruz at Drugstore Belgrade

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2