Skip to main content
  • 2.04.2019.

Čarobni Fort Romeau na novoj avanturi u šibenskom Tunelu

Britanac Fort Romeau, splitski dvojac AM:PM i Beepolar iz Komiže, nastupit će u subotu 6. travnja na velikoj zabavi u šibenskom Tunelu.

Piše: 


Michael Green, kako je Fort Romeau pravo ime, redoviti je gost najcjenjenijih svjetskih klubova od Meksika do Tokija. Nakon što je u Brightonu diplomirao glazbu i vizualnu umjetnost, preselio je u London gdje se pridružio electro-pop duetu La Roux. Nakon što je 2012. godine objavio svoj debi ‘Kingdoms’, sve je zapaženiji pa izdaje za Running Back i Live at Robert Johnson i pojavljuje se na kompilacijama Rush Hour, Cocoon, Correspondent i Mule Musiq.

Njegov drugi LP ‘Insides’, objavljen 2015. godine za Ghostly International, inspiriran je eklektičnom mješavinom housea, krauta, ambijentalnog i techno zvuka kakvog će razvijati i u nadolazećim godinama, sve uz njemu svojstvenu, originalnu interpretaciju, kojom osvaja plesne podije diljem svijeta.   

Prije četiri godine osnovao je label ‘Cin Cin’ koji okuplja već etablirana, ali i nova elektronička imena, a povezuje ih vrlo raznolika glazba i velika sloboda kojom pristupaju produkciji i DJ-ingu. U srijedu pratite FB stranicu Klubske i osvojite 2×1 ulaznicu za tunelavanje!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk