Baner
chris drifter

Chris Drifter prvi put u Hrvatskoj

Petak, 05 Srpanj 2013

Da bi i u ljetnim mjesecima bilo svježine, zagrebački je F Club odlučio raditi cijelo ljeto dovodeći za DJ pult niz stranih, ali i domaćih DJ-a.

 
Prvi na redu već ovog petka, odnosno danas, mađarski je DJ i producent Chris Drifter kojem je to ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj.  
Drifterov se stil  opisuje kaol jedinstvena fuzija progressive housea, tech housea i minimal techna  koja kroz melodije opisuje emocije, a kroz agresivan beat pravu snagu njegove produkcije.

Kroz godine razvijao se i profilirao kao umjetnik pa je svojim znanjem i talentom plasirao svoju glazbu na neke od vodećih izdavačkih kuća današnjice kao što su Baroque Records, Hotfingers, Plastic Fantastic, SoundTribe Records te mnoge druge.
 
Drifter  je rezident DJ na najvećoj mađarskoj radio stanici, Radio Face, kao i na Pure.FM gdje vodi svoju emisiju "Soundtribe Sessions Show". Naravno uz gosta iz Mađarske, tu su i domaće snage rezidenta F Cluba: Damir Pushkar, Dub Way & Fabian Jakopetz koji će kao i svakog puta zagrijati atmosferu i održati je do ranih jutarnjih sati i na afteru.
 
Upad na ovaj tulum stajat će vas tek 20 kuna baš koliko i upad na after party.
 

Chris Drifter prvi put u Hrvatskoj