Skip to main content
  • chris drifter

Chris Drifter prvi put u Hrvatskoj

Da bi i u ljetnim mjesecima bilo svježine, zagrebački je F Club odlučio raditi cijelo ljeto dovodeći za DJ pult niz stranih, ali i domaćih DJ-a.

Naslovna foto

chris drifter
 
Prvi na redu već ovog petka, odnosno danas, mađarski je DJ i producent Chris Drifter kojem je to ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj.  
Drifterov se stil  opisuje kaol jedinstvena fuzija progressive housea, tech housea i minimal techna  koja kroz melodije opisuje emocije, a kroz agresivan beat pravu snagu njegove produkcije.

{youtube}aJ0_td1HaWU{/youtube}

Kroz godine razvijao se i profilirao kao umjetnik pa je svojim znanjem i talentom plasirao svoju glazbu na neke od vodećih izdavačkih kuća današnjice kao što su Baroque Records, Hotfingers, Plastic Fantastic, SoundTribe Records te mnoge druge.
{youtube}3dVUwQaF2hM{/youtube}
 
Drifter  je rezident DJ na najvećoj mađarskoj radio stanici, Radio Face, kao i na Pure.FM gdje vodi svoju emisiju “Soundtribe Sessions Show”. Naravno uz gosta iz Mađarske, tu su i domaće snage rezidenta F Cluba: Damir Pushkar, Dub Way & Fabian Jakopetz koji će kao i svakog puta zagrijati atmosferu i održati je do ranih jutarnjih sati i na afteru.
 
Upad na ovaj tulum stajat će vas tek 20 kuna baš koliko i upad na after party.
 

{jcal_latest eventid=3324}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2