Skip to main content
  • chris liebing
  • 31.05.2012.

Chris Liebing u Kuparima

Plaža Kupari prošle se godine pokazala odličnim mjestom za  elektronske evente na najvećoj mogućoj razini. Ove godine otvara sezonu u velikom stilu!

Piše: 

Naslovna foto

Chris Liebing

Grand opening open air party plaže Kupari dogodit će se na petak 13. srpnja, ali  "ukleti" petak 13. ove je godine više nego sretan jer će otvaranje sezone upriličiti veliki Chris Liebing. Svi superlativi nisu dovoljni da opišemo ono što Chris Liebing predstavlja za techno glazbu pa redom prema činjenicama; jedan od onih pionira plesne kulture, koji su technom zarazili i Ibizu i druge svjetske superklubove. Voditelj diskografskih kuća CLR i Spinclub, vlasnik istoimenog kluba, s vlastitom radio emisijom, među prvima je odbacio gramofone i klasično miksanje glazbe nadgradio s manipulacijom digitalnih zvukova i editiranjem u živo. No Chris nije zaboravio da je bit glazbe, digitalne i analogne, prije i poslije mix pulta – čovjek zbog čega ga uvijek rado dočekujemo.

{youtube}B2lhuH0S5RE{/youtube}

Chris Liebing svojim izvrsnim nastupima osigurava događaj za pamćenje, istinsku poslasticu za ljubitelje elektronske glazbe pa će tako biti i na otvorenju Kupari Beach Open Air sezone 2012., a za ostatak sezone očekuje nas uskoro još odličnih imena i gostovanja. Cijeli događaj dodatno će užariti nastup atraktivnih plesačica, dok  će podrška svjetski poznatom DJ-u biti DJ Torres (BitchBlack-Dubrovnik) i DJ Nino koji u gostovanje dolazi iz Sarajeva.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju