Skip to main content
  • 2.12.2011.

Christian Varela u Sarajevu

BHFEST Event Management Vam predstavlja najveću španjolsku DJ zvijezdu i jednog od najboljih techno DJ-a u svijetu DJ-a sa preko 25 osvojenih internacionalnih nagrada u 17 godina uspješne karijere.

Piše: 

Naslovna foto

Cristian Varela


2007. godine dodijeljena su mu dva prestižna naslova: proglašen je DJ-em godine i primio je međunarodnu nagradu Ibiza za najboljeg techno DJ-a na svijetu. 2008. godine proglašen je najboljim techno DJ-em osmu godinu za redom. Za 17 godina uspješne karijere Cristian Varela je dobio više od 25 internacionalnih nagrada (najbolji label, najbolji DJ, najbolji producent, itd…).
{youtube}fhE3R-6ZjK8{/youtube}

Pod utjecajem iznimne umjetničke obitelji, a pri kraju svog muzičkog školovanja komponirao je muziku za kazališne predstave, filmove, modna događanja i televizijske spotove. Cristian je radio na više od 150 produkcija i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i tvrtke kao što su Sony / BMG – Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD), Pornographic recordings (Španija/Belgija) čiji je suvlasnik zajedno s Marcom Baileyem. Remiksirao je velike talente, kao što su Eurythmics "Sweet Dreams", Michael Zager's Band "Let's All Chant", Split Second "Flesh"…
{youtube}cxdTG767IIo{/youtube}

Njegovi radovi i intervjui su se pojavili u većini važnih specijaliziranih časopisa, na televizijskim i radio postajama kao i na Internetu (MTV, VIVA, Tele5, Antena 3, Telemadrid, Cuatro, TVE1, TVE2, DJ Mag). Zbog svog opsežnog umjetničkog djelovanja, diskografije, spektakularnih setova i stalnih turneja diljem svijeta, od Japana preko SAD-a sve do Europe, Cristian Varela je jedno od najprestižnijih imena elektronske međunarodne scene i po mnogima najbolji techno DJ na svijetu.

Party će se održati 09. prosinca u Domu mladih a osim Cristiana na partyu će nastupiti i domača DJ podrška: Focho, Wedran, Ajnspric, Sharky, Q'le & Darkcode. Cijena ulaznice je 10 KM u pretprodaji.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk