Skip to main content
  • alt
  • 6.06.2014.

Coyu u Ljubljani

Slovenski kolektiv Erotica Music uskoro slavi svoju prvu godišnjicu djelovanja i to uz gostovanje španjolskog techno/house producenta i DJ-a Coyua.

 
Pravim imenom Iván Ramos, Coyu je rođen 1985. u Barceloni i trenutno slovi za jednog od najtalentiranijih i najtraženijih producenata i DJ-eva u Europi i svijetu. Osnivač je i vlasnik uglednih labelova Suara i Atypical Farm, a kao DJ je hrabar, inovativan i uvijek s pogledom u budućnost.
{youtube}AZKYHO3-o7s{/youtube}
 
Coyu se na scenu probio 2009. godine trakom “El Baile Aleman“, suradnjom s Edom Imbernonom, koju su odmah u svoje setove ubacili Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Vath, Loco Dice, Marco Carola, Luciano, Mark Knight i mnogi drugi. Resident Advisor uvrstio je stvar među pet najboljih traka svih vremena, a Coyuu je donijela čak šest nominacija na Dance Soanish Awards te godine.  Među najnovijim uspješnicama nalaze se izdanja  “The Cat & The Furious”, “Southern Instinct”, “Fabula” ili “No Man Knows My History”, a ovog ga ljeta možete čuti u ibiškoj Pachi gdje drži ljetnu rezidenturu.
{youtube}A24byTkRlkc{/youtube}
 
Party naziva I Am Erotica Kitty Ball održava se u petak, 20. lipnja, u ljubljanskoj Cvetličarni,  a Coyuu podršku daju tamošnji DJ-evi Alexserra, Alex Cvetkov te Uptech. Za upad ćete  izdvojiti 10 eura s flyerom te 12 eura bez tog istog, a za sve ostale informacije pišite na erotica.music.info@gmail.com.
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop