Skip to main content
  • 29.12.2008.

DAVID GUETTA – Svjetski house DJ no. 1 u Zagrebu!

Kao najljepši poklon za početak 2009. godine renovirani zagrebački klub The Best priprema "feštu" kakva se ne propušta. U goste im, 2. siječnja (petak) dolazi svjetski broj 1 house glazbe – David Guetta iz Francuske. O veličini ovog glazbenika govore slijedeći interesantni podaci. Na ljeto 2007.g. u Byblosu izjavio je "Thank you Croatia, see you again next summer". Na ljeto 2008.g. i unatoč ogromnom nevremenu nekoliko tisuća ljudi ostalo je ispred Byblosa, a njih 5000 sretnijih nisu mogli doći sebi nakon tog događaja. Ulaznica je za zagrebački party 200 kn, a warm-up će odsvirati D and G koji ima i svoj Podcast gdje uvijek možete poslušati malo novijeg zvuka. Preporučujemo da na ulaz u The Best dođete već u 22h kako biste izbjegli gužvu.

Karijera Davida Guette krenula je strmoglavo naprijed posljednjih nekoliko godina te je danas on jedan on najcjenjenijih electro-house DJa i producenata u svijetu. Hit singlovi The World is Mine, Love is Gone, Baby When The Light, Delirious, Everytime We Touch mogu se pronaći na posljednjem albumu "Pop Life". Guetta je rado viđen gost na svim kontinentima, festivalima i klubovima. Prima prestižne nagrade za svoj rad na velikim natjecanjima te je u 2007. i 2008. od strane DJ Maga proglašen za najboljeg house DJa na njihovoj godišnjoj top listi. Projekt "F*** Me I`m Famous" postao je zaštićeni svjetski brand ispod kojeg David redovito organizira vlastite evente. On je čest gost HR partija. Svirao je do sada u vodičkoj Haciendi, zagrebačkom Galleryu te porečkom Byblosu, a The Best će ga ugostiti po prvi put. Prema mišljenjima mnogih vladavina Davida Guette započela je 2004.g. a trajat će dugo razdoblje jer pred njim je blistava karijera glazbenika.

Klub The Best pokrenuo je zimsku verziju programa House Music. Your Music (winter sessions) uz rezidenciju D and G-a, koja se inače ljeti odvija u porečkom Byblosu. Nakon otvorenja s Davidom Moralesom, uslijedio je Axwell, a nakon Guette slijedi Armand Van Helden 16. siječnja.

Uskoro ćete u Bestu gledati i mnoga svjetski poznata imena poput Martin Solveiga, Erick Morilla, Sander Kleinenberga, Benny Benassia i Davida Vendette.

Piše: 

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk