Skip to main content

David Guetta u Areni Zagreb 22.05.

David Guetta , francuski producent, remixer ali prvenstveno DJ, potvrdio je “koncert” pod imenom ONE LOVE u zagrebačkoj Areni 22. svibnja.

Piše: 

 

Ovaj virtuoz rasprodan je gotovo godinu dana unaprijed ali za svoje fanove u Hrvatskoj našao je prostora jer mu se publika na ovim prostorima iznimno sviđa. Guetta je prvi put nastupio 2003.g. u vodičkoj Haciendi, tada još sasvim anoniman na prostorima Hrvatske. Hitovi su ga iz godine u godinu činili sve popularnijim i traženijim pa je vrhunac doživljen 2006.g. ponovno u prepunoj vodičkoj Haciendi. Gostovao je i u zagrebačkom Galleryu, a nova era krenula je 2007.g. na otvorenju porečkog Byblosa. Od tada redovito ljeti gostuje u Byblosu a zimi u zagrebačkom The Bestu.

Posljednji nastup u zagrebačkom The Bestu 17. prosinca 2008.g. bio je rasprodan mjesec dana unaprijed.

Ovaj događaj možemo zasigurno nazvati spektakularnim koncertom gdje će Guetta ujedno promovirati i svoj album ONE LOVE, a moguće je da vidimo i neke goste iznenađenja. Sve pjesme s ovog albuma su preko noći postali hitovi. Miješa electro, house, pop i rnb čime je zadobio srca različite publike.

Nedavno je osvojio Grammya za remix pjesme “When Love Takes Over” koju je producirao u suradnji s vokalom Kelly Rowland.

Vlasnik je klupskog projekta “F*** me I`m Famous” kojeg uspješno promovira prvenstveno na Ibizi u klubu Pacha.

Iz njegove bogate karijere možemo danima nabrajati hit produkcije, remixe i nezaboravne nastupe diljem svijeta.

Jedno je sigurno, koncert u Areni zasigurno će omogućiti svima mjesto za ples i zabavu. Oni koji do sada nisu imali prilike čuti ovog glazbenika prilika je da se uvjere kako uz dobru produkciju ima i odličan DJ set.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop