Skip to main content
  • 4.04.2007.

David Morales na Uskrsni vikend u The Bestu

Uskrs u Zagrebu obilježiti će se na pravi način, gostovanjem Davida Moralesa . Morales ima dugu tradiciju gostovanja u Hrvatskoj. Do sada smo ga najviše puta slušali u predivnom ambijentu kluba Aurora, a svirao je i u Haciendi, Galleryu pa The Bestu. Subota, 7. travnja obilježiti će još jedno u nizu njegovih veličanstvenih gostovanja u Hrvatskoj.

Piše: 

Cijena ulaznica u pretprodaji je 120 kn(na dan 150 kn), prodajna mjesta su: Baredo, Klub 10, Trabsport Footwear (Importane i Gajeva) i blagajna kluba.

Orijentiran na disco, radio je u poznatim klubovima poput Loft te Paradise Garage, a reputacija mu je rasla između kasnih '70tih i ranih '80tih do kada je nastupio u svim glavnim klubovima New Yorka. Svojim velikim hitom "In De Ghetto" 1994., otkrio je dance i od tada su stvari krenule.
 
Njegov najveći hit single"Needin' U" nastao je 1998. godine koji tog ljeta osvaja vrhove svih mogućih glazbenih ljestvica. Surađuje je s glavnim pop zvijezdama kao što su : Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, U2, Janet Jackson, Tina Turner i Björk. Remixirajući Mariah Carey, Arethu Franklin i Jocelyn Brown.
Slava raste i dostiže svoj vrhunac 1999. godine kada je Morales dobio Grammya za najboljeg remixera godine. Po stilu svrstava se u komercijalni, melodični vokal house. Njegovi remixevi sadrže opojne piano dionice, uzvišene tonove na gudačkim instrumentima te bučne, tutnjave baseve. Ubrzavajući ritam i vokalni dijelovi u pjesmama nadopunjavaju uplifting stil Moralesa. Veliki talent jasno se vidi i u laganijim remixevima kao što je odličan hit Shabba Ranks "Mr Loverman", rekonstrukcija hita The Brand New Heavies "Dream on Dreamer", kao i njegovo produkcijsko djelo s Jody Watley "I'm The One You Need".

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk