Baner

David Morales, Pete Tong i Ivan Mastermix u finišu sezone na Braču

Ponedjeljak, 20 Kolovoz 2018

Svjetski DJ duo The Shapeshifters još su jednom izvrsnim setom pokazali zašto su Hrvatima jedni od najomiljenijih glazbenika.


Zabava u 585 clubu ne prestaje, iako su se mnogi hrvatski građani već vratili na radne zadatke, još uvijek je velik broj onih koji uživaju u ljetnim radostima kao i turisti. U 585 clubu 23. će kolovoza nastupiti hrvatski DJ Ivan Mastermix, a već idućeg dana, 24. na klupski stage popest će se legendarni Pete Tong. Ljetnu sezonu nastupom će zatvoriti svjetska DJ zvijezda David Morales 30. kolovoza.



Najpoznatiji glas BBC Radia 1, Pete Tong, svoju je popularnost stekao vodeći najslušanije emisije poput Essential Mix i Essential Selection u kojima je predstavljao najbolje svjetske DJ-e i producente, a većina singlova koji su prošli kroz njegovu emisiju postali su svjetski hitovi.



Više od tri desetljeća u vrhu glazbene scene David Morales dobro je poznat domaćoj publici. U vrijeme kada je remix kultura počela rasti, Morales je postao jedna od prvih zvijezda DJ-inga. U svojoj biografiji ima upisano više od 500 suradnji s imenima kao što su Michael i Janet Jackson, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston i Jamiroquai. Vlasnik Grammya za produkciju, kao i one za remiksiranje, jedan je od najprestižnijih producenata house glazbe danas.



Sve ljubitelje vrhunskog provoda svakog četvrtka iz Splita prevozi izvanredni brod sa Zapadne obale do 585 cluba i nazad. Više informacija o 585 clubu možete pronaći na službenoj web stranici: www.585club.hr

David Morales, Pete Tong i Ivan Mastermix u finišu sezone na Braču