Baner
alt

David Morales za kormilom kluba 585

Utorak, 08 Kolovoz 2017

Bolski 585 stoji u međuzemlji borove šume, žudnji, ritma, otvorenog neba i želje za novim ljetnim ljubavima.


Na plesnom podiju udaljenom 585 koraka od plaže Zlatni rat ovaj tjedan pozornicu preuzimaju Ivan Mastermix, Jakša Jordes, Circus Harmony Show, dok je glavni kormilar, Grammy dobitnik David Morales, u subotu 12. kolovoza.Nasuprot starozavjetnom Davidu ovaj nije nimalo malen već je golijat elektroničkog koji vitla iza pulta punih 30 godina. Svaki žanr, svaka nit elektronike, svaka nota i emocija ima svoj početak. Na samom iskonu house izdanka stoji nitko drugi do njegov legitimni skrbnik Morales koji je zaurlao prvi puta u Brooklynu 1961. i kojeg je put neraskidivio spojio s prerano izgubljenim Frankiem Knucklesom.

 
Ovaj vlasnik Grammyja za remixanje i jedan od najprestižnijih producenata housea danas, čovjek je koji u CV-ju ima preko 500 suradnji s onima sa samoga vrha, pola stoljeća na planetu i nebrojena svitanja s ekipom diljem svijeta i postao je jedna od prvih zvijezda DJ-inga koja je pomakla samu profesiju u očima mnogih u domenu legitimne karijere.


U sasvim funky modusu čekaju te i nadnevci 8., 9. i 10. kolovoza, jer bolske cvrčke nije briga šo je sredina tjedna. Rad je nešto što ostavljaš sa strane izvan Zlatnoga Rata, neće pobjeći. U funkciji odmora i ekstaza tako 8. kolovoza za pult da bi ušamarao malo boje u obraze utorka staje DJ Ivan Mastermix, samo da bi narednoga dana 9. kolovoza preuzeo gospodin Jordes koji će predstaviti i novi single, dok ti imaš priliku osluhnuti ga već sada. Jakši se u plesnim arhitekturama pridružuje i saksofon i DJ Robbie.


10. kolovoza (četvrtak) tako postaje sasvim legitimni dan za cirkus i to onaj naziva Circus Harmony Show. Harmonije su mjesta homeostaze, oni trenuci kada je sve na svom mjestu i postoji mjesto za sve i gdje ćeš oko posuditi akrobatima, plesu na šipci i zračnim vratolomijama pod paskom rezidenata Norvežanina DJ Zorana, DJ Matrode i Alda Morra, a ptice kuloara šapuću da ti je četvercima u 585 i meštar električne violine Migual Lara, vokalisti i golemi LED roboti.

David Morales za kormilom kluba 585