Skip to main content
  • alt
  • 8.08.2017.

David Morales za kormilom kluba 585

Bolski 585 stoji u međuzemlji borove šume, žudnji, ritma, otvorenog neba i želje za novim ljetnim ljubavima.

Piše: 


Na plesnom podiju udaljenom 585 koraka od plaže Zlatni rat ovaj tjedan pozornicu preuzimaju Ivan Mastermix, Jakša Jordes, Circus Harmony Show, dok je glavni kormilar, Grammy dobitnik David Morales, u subotu 12. kolovoza.

Nasuprot starozavjetnom Davidu ovaj nije nimalo malen već je golijat elektroničkog koji vitla iza pulta punih 30 godina. Svaki žanr, svaka nit elektronike, svaka nota i emocija ima svoj početak. Na samom iskonu house izdanka stoji nitko drugi do njegov legitimni skrbnik Morales koji je zaurlao prvi puta u Brooklynu 1961. i kojeg je put neraskidivio spojio s prerano izgubljenim Frankiem Knucklesom.
{youtube}HSwda46cNMg{/youtube}
 
Ovaj vlasnik Grammyja za remixanje i jedan od najprestižnijih producenata housea danas, čovjek je koji u CV-ju ima preko 500 suradnji s onima sa samoga vrha, pola stoljeća na planetu i nebrojena svitanja s ekipom diljem svijeta i postao je jedna od prvih zvijezda DJ-inga koja je pomakla samu profesiju u očima mnogih u domenu legitimne karijere.
{youtube}SXhgTf6OjU0{/youtube}

U sasvim funky modusu čekaju te i nadnevci 8., 9. i 10. kolovoza, jer bolske cvrčke nije briga šo je sredina tjedna. Rad je nešto što ostavljaš sa strane izvan Zlatnoga Rata, neće pobjeći. U funkciji odmora i ekstaza tako 8. kolovoza za pult da bi ušamarao malo boje u obraze utorka staje DJ Ivan Mastermix, samo da bi narednoga dana 9. kolovoza preuzeo gospodin Jordes koji će predstaviti i novi single, dok ti imaš priliku osluhnuti ga već sada. Jakši se u plesnim arhitekturama pridružuje i saksofon i DJ Robbie.
{youtube}Hf6V8ekG3PI{/youtube}

10. kolovoza (četvrtak) tako postaje sasvim legitimni dan za cirkus i to onaj naziva Circus Harmony Show. Harmonije su mjesta homeostaze, oni trenuci kada je sve na svom mjestu i postoji mjesto za sve i gdje ćeš oko posuditi akrobatima, plesu na šipci i zračnim vratolomijama pod paskom rezidenata Norvežanina DJ Zorana, DJ Matrode i Alda Morra, a ptice kuloara šapuću da ti je četvercima u 585 i meštar električne violine Migual Lara, vokalisti i golemi LED roboti.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2