Skip to main content
  • 18.10.2007.

Direct Drive slavi 7 godina uz gostovanje Banda

Manuel Rio nastupa kao live act pod imenom Bando . Pod istim imenom izgradio je vrlo respektabilnu DJ i producentsku karijeru u Španjolskoj. Kako biste provjerili vjerodostojnost ove informacije najbolje da se u petak, 19. listopada uputite u zagrebački The Best gdje gostuje Bando u sklopu 7. rođendana programa DIRECT DRIVE pod vodstvom Keopsa. No, […]

Piše: 

Manuel Rio nastupa kao live act pod imenom Bando . Pod istim imenom izgradio je vrlo respektabilnu DJ i producentsku karijeru u Španjolskoj. Kako biste provjerili vjerodostojnost ove informacije najbolje da se u petak, 19. listopada uputite u zagrebački The Best gdje gostuje Bando u sklopu 7. rođendana programa DIRECT DRIVE pod vodstvom Keopsa. No, neće to biti običan party . D.D. se pobrinuo da se proslava rođendana održi na 2 floora zagrebačkog kluba. Tako će uz Banda svirati Keops, Mary i Cet, dok će na house flooru svirati Active, Alen, Paladin i Mandroid. U Bestu najavljuju novi razglas a cijena upada je 50 kn u pretprodaji, 60 kn do ponoći, ili 70 kn poslije ponoći.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2