Skip to main content
  • 13.07.2021.

Dobar House i Vibra spremaju Dobra House Vibra -weekender-

Zagrebački klupski brendovi Dobar House i Vibra ujedinjuju se ovog ljeta u organizaciji specijalnog “weekender” događaja punog dobrog housea i vibracija na unikatnoj lokaciji – Ridimutak Beach na otoku Lošinju.

Piše: 

Dobra House Vibra” održat će se zadnji vikend u srpnju, od 30.07. – 01.08.2021. Petak je rezerviran za line up Vibra DJ-eva, a subota za DJ-eve Dobrog Housea. Nedjelja je predviđena za opuštanje, kupanje, sunčanje i završno druženje.

Evo što nam je rekao osnivač Dobrog Housea – Tom Bug:

“Prošlog ljeta smo na Ridimutku slavili Full Ferryjev rođendan,  i ostali smo prepuni dojmova. Lokacija, hrana, vibra, razglas, društvo…apsolutno sve oko nas je bilo savršeno I proveli smo se gotovo kao nikad u životu. U autu na putu za Zagreb smo samo o tome pričali I kako moramo napraviti neki ludi Dobar House tamo. Početkom godine zvao sam Martina (Full Ferrya) I samo mi je rekao kako je on zapravo htio predložiti da Vibra I Dobar House naprave nešto zajedno. I eto nas. Vikend ljeta 2021. nas čeka 30.7.2021!”

Petak: Vibra

Crothentic

Flaneur

Full Ferry

Kobali

 

Subota: Dobar House

Elena

Egzotika DJs

Mile Hund (MVD)

Soulfreq

Tom Bug

ULAZNICE

Early bird – 120 kn od 06.07.2021 do 12.07.2021

Weekender ticket – 150 kn od 13.07.2021 do 30.07.2021

Ulaznice su ograničene i mogu se rasprodati.

 

COVID MJERE PRI ULASKU:

Ulazak na događaj bit će moguć svim posjetiteljima koji:

1. Imaju potvrdu o cijepljenju protiv SARS-CoV-2 virusa (EU Digitalni Covid Certifikat)

2. Imaju potvrdu da su preboljeli SARS-CoV-2

3. Imaju negativan PCR ili brzi antigenski test za SARS-CoV-2

Na ulazu će biti dostupan brzi test uz koji ćete dobiti EU propusnicu. Propusnica vrijedi 48 sati i iskoristiva je isključivo na Dobra House Vibra Weekenderu. Ne možete ju koristiti za niti jednu drugu svrhu.

Brzi test košta 50 KN

Molimo vas da dođete ranije zbog čekanja rezultata testa.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk