Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Dobar House otvara ljetnu sezonu legendarnog Barbarella’s kluba!

Četvrtak, 01 Lipanj 2023

Nakon nekoliko mjeseci sreće i kvalitetnih house ritmova na podiju, Dobar House je završio sa svojom zagrebačkom sezonom, te je spreman za ljeto koje je pred nama


1. srpanj obilježit će njihov prvi samostalni ljetni događaj i to u ikonskom Barbarella's Discotheque. Klub se našao na 85. mjestu DJ Mag-ove ljestvice top 100 klubova u svijetu, što organizatorima posebno znači: “Ne možemo vjerovati da smo dobili priliku raditi ono što radimo u tako kultnom mjestu. Nadamo se da se vidimo na otvaranju kluba 1. srpnja!”


Photo Jake Davis Khroma Collective

Na party otvorenja stižu GrooveMasters, dvojac koji je u porastu posljednjih godina zahvaljujući svojim energičnim setovima na brojnim eventima i festivalima u Hrvatskoj te napretku u svojim produkcijskim pothvatima. S već nekoliko izdanja na Dobrom Houseu koja podržavaju imena poput Paco Osuna i Jamie Jones,Groove Masters su idealni izbor za ljetno izdanje Dobrog Housea.Dolazi i PabloPanda, organizator i DJ koji stoji iza BSH Events, projekta koji trenutno ruši rekorde i postavlja standarde za velike partyje u Hrvatskoj,zahvaljujući čemu je već ostvario svoje prve inozemne nastupe. Lineupu se pridružuje i NickJelly, DJ povezan s domaćim kolektivom RatCat, te Lemo, mladi početnik na DJ i produkcijskoj sceni, s nadolazećim izdanjem za Dobar House.

Srce Dobrog Housea predstavljat će Elena Mikac, te Tom Bug& Grooveline

Spomenuti dvojac u posljednje vrijeme dostiže nove visine što dokazuje nijhov singl “Love Will Shine” za prestižnu američku etiketu Soulfuric Trax, koju u svoji setovima vrti i Sam Divine, novi “Sounds Like” EP za njemački Endless Music s velikom podrškom download servisa Beatport.com, te singl “What’s Your Sign” kojeg u svojim radio emisijama puštaju Jamie Jones i David Penn.

Elena Mikac, s druge strane, uzima maha na sceni, nastupajući na doslovno svim relevantnim događajima u Hrvatskoj, uključujući FutureScope, We Love Sound, BSH Events, i mnogim drugim.

Ulaznice su dostupne na Entrio!

“Nadamo se da ćemo ono što radimo u Zagrebu prenijeti u naš novi ljetni dom - Barbarella's i veselimo se plesu pod zvijezdama s vama.” - Elena Mikac i Tom Bug