Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Dobar.House poslastica u Petom Kupeu: Austin Ato

Utorak, 17 Svibanj 2022

Nakon rasprodanog Aquariusa Dobar.House stiže ove subote 21.05. u najnoviji zagrebački klub koji je od samog starta na glasu kao audio-vizualna poslastica


Hot Chip, Peaches, Defected Records, Franz Ferdinand, Azealia Banks, Classic Music Company, The Blessed Madonna, Tricky i BBC - možda naizgled djeluju nepovezano, ali sljedeći gost je karika koja sve navedeno povezuje - Austin Ato!Škotski DJ i producent koji je svojim izdanjima na Defectedu, Classic Music Companyju, Phonica Whiteu i Delusions Of Grandeur osvojio ne samo Dobar House, već i cijeli clubbing svijet. Nakon premijernog nastupa u Hrvatskoj na Defected Croatia, po prvi puta dolazi u Zagreb na Dobar House u Petom Kupeu.

Kao Drums Of Death surađivao je sa Azealiom Banks, producirao pjesme za Peaches, remiksirao je Franz Ferdinanda, Tricky i Hot Chip s kojima je 2008. odradio i turneju po SAD-u i Kanadi, a kao Austin Ato izdao je za najprestižnije, iznad već spomenute etikete te svojim DJ miksom gostovao na BBC radio emisiji The Blessed Madonne.

FB EVENT
Dobar House w/ Austin Ato (Defected, Classic Music Company)

Colin (kako mu glasi pravo ime) je prava pojava za DJ pultom s obzirom da njegovu energiju rijetko koji DJ može dostići. Uz glavnog gosta za pultom ćete naći i poznate face Dobrog Housea - Stefanic i hrwo E. Tu su kao i obično vaši domaćini Elena Mikac i Tom Bug.

Ulaznice su dostupne na Entrio, a možete birati od regularnih do grupnih.