Baner
alt

Drugi rođendan umaškog Garagea

Utorak, 05 Studeni 2013

Petar Dundov, Miss Soulfly, Alex Cvetkov i Mark M četvorka je koja će zasvirati na partyju povodom drugog rođendana umaškog kluba Garage.

 
Karijera jednog od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva, Petra Dundova, traje već 20 godina, a on ne pokazuje nikakve znakove umora. Kao DJ i live izvođač nastupao je diljem svijeta, a iza sebe ima više od 50 singlova i tri samostalna albuma.  Dundov je jedan on najinspirativnijih, najoriginalnijih producenata regiona, koji je gradio karijeru bez imalo podilaženja trendovima. Osvojio je i srca velikih zvijezda kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer ili Hernan Cattaneo to dovoljno govori o kvaliteti Dundova. Petra Dundova spominje se u gotovo svakom članku, filmu ili knjizi koja opisuje povijest techno glazbe te s pravom spada u svjetske velikane ovog pokreta.
 
Ibiza je definitivno otok na kojem sviraju svi koji su nešto postigli u elektroničkom svijetu, tako da je predivno biti dio toga i imati bliži uvid u cijeli taj svijet, a upravo to je pošlo za rukom Marini Karamarko poznatijoj kao Miss Soulfly. Odradivši sezonu u Sankeysu, Miss Soulfly trenurno radi na vlastitoj produkciji i svira diljem regije.
 
 
Alex Cvetkov, koji dolaži iz Kopra, poznat je kao jedan od najmlađih predstavnika novog slovenskog zvuka, Njegovi prvi koraci su bili promocije eventa  Fetch the Vibe, a kasnije se je počeo baviti i glazbenom produkcijom. S mentorima kao što je Umekov prijatelj Tomy DeClerque, koji je jedan od 40 najboljih producenata u UK,  Alex je učio od najboljih te je svakako jedan od onih za koje ćemo tek čuti.
 
Rođendanski tulum je u subotu, 9. studenog, a upad je besplatan jer ipak je rođendan.

Drugi rođendan umaškog Garagea