Skip to main content
  • 24.05.2022.

Dubrovački Revelin sprema ljeto iz snova. Evo tko još stiže!

Revelin nas ponovno raduje otkrivajući program ljeta 2022.

Piše: 

Kako je najavljeno dubrovački klub priprema najbolji program od postanka, a to znači da ljubitelji elektroničke glazbe mogu početi planirati svoje ljeto u na jugu Jadrana.

Uz ranije objavljenog Shaqueal O`Neala aka DJ Diesela, nova imena koja su potvrdila nastup u dubrovačkoj utvrdi su David Penn, Eelke Kleijn, MK i Gorgon City. Idemo redom!

10.06. David Penn

U nezaboravnoj godini, u kojoj je Defected Records nastavio osvjetlavati talente globalne house scene, španjolski housemaster David Penn bio je sveprisutna snaga u 2019. Prvo je uslijedio njegov sveprisutni remix glazbenog klasika svih vremena Petea Hellera 'Big Love' koji je dominirao DJ ljestvicama i plesnim podijima diljem svijeta, nakon čega je uslijedio 'Stand Up', remek djelo gospel housea.

Ove himne utjelovljuju jedinstveni stil i zaraznu energiju sadržanu u setu Davida Penna. Uz prethodne velike klupske hitove kao što su 'Hipcats', 'Nobody' i njegov remiks klasika Todda Terryja 'Babarabatiri', ove istaknute himne učvrstile su Davidovu poziciju trenutno najuzbudljivijeg i najuspješnijeg izvođača house glazbe na svijetu. Španjolac pali i žari plesne podije gdje god da se pojavi, što su pokazatelji nagrade i priznanja ulaskom u  top 10 "Top Artists Of 2020" by Traxsource.

24.06. Eelke Kleijn

Album Moments Of Clarity, vrhunac je njegovog dosadašnjeg rada, kombinirajući progresivan, ambijentalni, epski breakbeat, deep house i melodični techno. Sadrži važnu pjesmu "1,000 Lights", koja je izvorno nastala kao dio umjetničkog djela s 670 dronova na Burning Manu 2018. u znak sjećanja na osnivača festivala Larryja Harveyja.

Reakcije kada je njome otvorio svoj set na umjetničkom automobilu Mayan Warrior sugerirale su da je krenuo u nešto posebno što će činiti jedan od vrhunaca ovog zadivljujućeg LP-a.Nedavno je nastupio kao live act na plimnom otoku usred Normandije Mont-Saint Michel za Cercle, a krajem 2020. godine i za Time:Code na vrhu popularnog nebodera Beograđanka.



05.07. MK

Britanac sa adresom u LA-u koji ovog ljeta ima jednu od skupljih rezidencija na Ibizi. Udružio je snage sa Calvin Harrisom, s kojim će obilježiti većinu svojih nastupa ovu sezonu. Popularnost ovog velikana ne jenjava, već konstatno obara top ljestvice svojim setovima. Milijunski pregledi na glazbenim platformama, samo su mali pokazatelji koliko je omiljen među ljubiteljima elektroničke glazbe.

15.07. Shaqueal o`Neal aka DJ Diesel

Ovaj legendarni NBA košarkaš, ljubitelj glazbe, zagarantirano će užariti atmosferu setom trapa, hip-hopa i dubstepa.

05.08. Gorgon City

Gorgon City su popularni londonski producentski DJ dvojac, underground house zvijezde. Tvorci hitova poput Ready For Your Love, Imagination, All Four Walls, House Arrest bilježe više od 300 milijuna klikova na svom YouTube kanalu.

Njihovi live nastupi garantiraju hipnotizirajuće, sneno, bass-heavy house iskustvo uz atmosferu spektakla i doze mističnosti. Krajem prošle godine predstavili su svoj novi single preko Cercle platforme snimivši video na Skywalku Biokovo.

Informacije o ulaznicama pronađite na webu www.clubrevelin.com/
 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk