Skip to main content
  • 11.01.2022.

Dva Osam nastavlja rad pod novim restrikcijama

Misija preživljavanja kulturnih događanja u otežanim okolnostima se nastavlja. 

Piše: 

Pozitivan ritam je kao krovna organizacija i koordinator mnogih događanja i kulturnih objekata već nekoliko puta dokazao sposobnost prilagodbe preko noći te u tom smjeru i nastavlja rad. 


Nove restrikcije dodatno ograničavaju kapacitet posjetitelja u Dva Osam, pa umjesto do sada dozvoljenih 250, u klubu smije boraviti 100 posjetitelja. Stoga apeliramo na to da svoje ulaznice osigurate u pretprodaji.
 
Otežane okolnosti poradi novih ograničenja dovele su do primorane reorganizacije već najavljenog programa za siječanj – izvođači su spremni nastupati za gotovo nikakvu naknadu, a svaki član tima mora raditi nekoliko poslova. Situacija u kulturnoj industriji vrlo je teška i može se reći da su svi njeni akteri 'na koljenima'.

 
"Iznimno smo ponosni na svakog člana našeg veselog DVA OSAM tima i zahvalni svima što su prepoznali potencijal i kvalitetan program koji donosimo u novootvoreni klub iz dana u dan", ističe se u priopćenju iz kluba.

Program kluba u siječnju možete popratiti i u našem kalendaru.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk