Skip to main content
  • jackie dagger
  • 19.11.2019.

Eklektični miks Jackie Daggera u Tunelu ispod pruge

Novi Wrek na rasporedu je u subotu, 23. studenog kada u goste riječkom Tunelu ispod pruge stiže poznati i priznati Jackie Dagger.

Piše: 

Naslovna foto

jackie dagger


On je jedna od zanimljivijih figura na klupskoj sceni Beograda, a dolazi vas natjerati na ples raznovrsnom mješavinom svih žanrova. Zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem Feloneezyem doveo je grime, juke i footwork u regiju, a te zvukove zatim kao Mystic Stylez prenose po Europi.

Kroz godine Mystic Stylez ekipa se povećavala i sada čini devet prijatelja koji sviraju sve – od grimea do housea, dovodeći svjež zvuk beogradskim clubberima na redovitoj bazi. Jackie Dagger trenutno sudjeluje sa svojim selekcijama u underground institucijama kao što su Dummy, Don't Watch That TV, Dazed and Confused, a osobito je bitno spomenuti njegov nastup u Hyperdub emisiji na Rinse FMu.

Cijelo vrijeme radi na novim trakama, koje su uvijek plesne i žanrovski neograničene. Nedavno je surađivao sa DJ Paypalom i Feloneezyjem na traki napravljenoj za Hyperdub kompilaciju u čast pokojnome DJ Rashadu, njegovom prijatelju koji ga je i pozvao u svjetski poznati Teklife. Jackie Dagger, DJ Paypal i Feloneezy zajedno su napravili traku With Uuuuuuu za album DJ Paypala Brainfeeder. Osim toga, Jackiev rad podržavaju i prate imena kao što su Scratcha DVA, Madam X, Rushmore, Tsvi i mnogi drugi.

FB Event: Wrek w/ Jackie Dagger & Bellen

Line up:

x JACKIE DAGGER
x BELLEN

Tunelarina / naplata za uživanje 20 kn

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2