Skip to main content
  • 25.07.2019.

Električno eklektična rezidencija u Revelinu

Danju Filip, noću DANCElectricPHILIPE, a između sve što se dogovorite, stoji za kormilom plesno eklektično električnog DANCElectric Residencyja koji se manifestira kao klupski projekt sasvim posvećen promociji i produkciji sjajne glazbe i tvojih najdražih party sjećanja u Revelinu i sada je vrijeme za još.

Piše: 


Prije no što konačna fanfara ljeta udari kraj padom prvoga lista plešemo još 3 puta. Prva nadolazeća elektrificirajuća fešta u trbuhu 15-ostoljetne utvrde stiže 21. kolovoza uz Mind Against, technu nastrojeni bratski dvojac kojeg čine Alex i Federico Fognini, primajući trenutno poštu u najtechno gradu planeta – Berlinu.

Za pultom im se pridružuju Boy.An, Zookey te glavom, bradom i prstima DANCElectricPHILIPE sam.

FB EVENT: Mind Against at DANCEϟectric Residency

Između prve i druge Filipove rezidencije, Revelin najavljuje i prvu globalnu superstar rezidenciju jer 30. kolovoza plešeš uz opskurni lik i sjajnu glazbu Claptonea. Claptone stiže kao nešto iz uvrnutog kabuki kazališta, nastranog karnevala, oslobođen pod maskom sluša muze koje su odavno znale talent ne treba lice, samo ruke i glave kroz koje da se ispolji. Lice nestaje i pojavljuje se forma, nudeći vizualnom društvu nešto da gleda. Poništavajući sebe glazba postaje jasnija i glasnija uz pult podršku DANCElectricPHILIPE-a, a tu je i DJIVO. Karte pecaš ovdje.

FB EVENT: Claptone Summer Residency 30.08.2019| Culture Club Revelin

Jedino je prikladno da 4. rujna ujedno bude i 4. poglavlje rezidencije, a kako je četiri podijeljeno da dva opet dva tako kolo vode i dva velikana te za pult staju Franky Rizardo i Technasia. Rizardo je Nizozemac, DJ, producent i label tata, kao i najbolji nizozemski house izvoz kojeg nerijetko nalaziš na Defected Recordsu. Od početaka na lokalnoj radio stanici SLAM!FM pa preko stvaranja FLOW koncepta danas ga loviš na svemu što vrijedi uloviti. Technasia je kamen temeljac francuskog techna, a u antologiju ravea upisao se dok je open air festival elektroničke glazbe kao format još bio u povojima. Ono što je počelo kao duet sada je solo projekt Charlesa Sieglinga. Član je Lucianove Cadenze, poliglot, Ikona ibiških klubova Space, Privillege i Ushuaia i prototip onoga kako bi trebao izgledati svaki tehničko i glazbeno vrhunski glazbeni event. Uvezenoj gospodi pridružuju se i dva domaća momka – dakako Filip i kolega mu DJ Speed.

FB EVENT: DANCEϟectric Residency | Chapter 4

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2