Skip to main content
  • 13.10.2020.

Endorfin i Dax J uz 20% popusta. Otvaranje jesenske sezone Future Scopea!

Nakon četiri open air događaja na Jarunu, ekipa Future Scopea otvara jesensku sezonu techno partijem na zagrebačkom Velesajmu.

Piše: 


Novo veliko izdanje održat će se u subotu, 24. listopada snažnim basom i mračnim selekcijama nagrađivanog britanskog DJ-a i producenta, Dax J-a.

Ukucaj promo kod ENDORFIN na Entrio i upadaš 20% jeftinije. Cijena je trenutno 140 kn, a preko Endorfina ideš na Future Scope za 112 kn. Popust je ograničen ovaj put na 8 ulaznica. Kontigent je rasprodan 14.10. u 18h!

Dax J, poznat kao producent i uspješan vlasnik izdavačke kuće, danas je jedan od najcjenjenijih DJ-a u svijetu elektroničke glazbe. Uvršten je u Resident Advisor, DJ Mag i 100 najboljih DJ-a Groove Magazina, a tijekom godina dobio je nominacije od Mixmaga, DJ Maga te nagrade za najboljeg techno DJ-a i najboljeg britanskog DJ-a.

Dubljim tonovima listopadske večeri, pridružit će se i rezidenti Future Scopea. Velesajam će sa svojim energičnim zvukom razvaliti omiljeni zagrebački dvojac F.O.R.M. live!, dok će tijekom večeri DJ Jock i Shipe ponovno zajedno bojati paletu žanrova sa svojim selekcijama.

DJ pult neće ostati prazan ni bez Zokyja koji već dugi niz godina obrazuje mlade ravere te okuplja stare okorjele ljubitelje elektroničke glazbe. Ako u vama i dalje čuči interes kako je to izgledalo u starim underground krugovima, Zoky će vam to vrlo detaljno pojasniti.

FB Event: Future Scope w. DAX J @ Velesajam

AFTER
U nedjelju, 25. listopada, od 6 ujutro u klubu Boogaloo na dva floora Mr.DJ Dario, DJ Jock i Matya na velikom flooru, a Senno, Sin i Shipe na malom flooru.

FB Event: Future Scope XXL Official After Party

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2