Baner

Endorfin i Dax J uz 20% popusta. Otvaranje jesenske sezone Future Scopea!

Utorak, 13 Listopad 2020

Nakon četiri open air događaja na Jarunu, ekipa Future Scopea otvara jesensku sezonu techno partijem na zagrebačkom Velesajmu.


Novo veliko izdanje održat će se u subotu, 24. listopada snažnim basom i mračnim selekcijama nagrađivanog britanskog DJ-a i producenta, Dax J-a.

Ukucaj promo kod ENDORFIN na Entrio i upadaš 20% jeftinije. Cijena je trenutno 140 kn, a preko Endorfina ideš na Future Scope za 112 kn. Popust je ograničen ovaj put na 8 ulaznica. Kontigent je rasprodan 14.10. u 18h!Dax J, poznat kao producent i uspješan vlasnik izdavačke kuće, danas je jedan od najcjenjenijih DJ-a u svijetu elektroničke glazbe. Uvršten je u Resident Advisor, DJ Mag i 100 najboljih DJ-a Groove Magazina, a tijekom godina dobio je nominacije od Mixmaga, DJ Maga te nagrade za najboljeg techno DJ-a i najboljeg britanskog DJ-a.Dubljim tonovima listopadske večeri, pridružit će se i rezidenti Future Scopea. Velesajam će sa svojim energičnim zvukom razvaliti omiljeni zagrebački dvojac F.O.R.M. live!, dok će tijekom večeri DJ Jock i Shipe ponovno zajedno bojati paletu žanrova sa svojim selekcijama.DJ pult neće ostati prazan ni bez Zokyja koji već dugi niz godina obrazuje mlade ravere te okuplja stare okorjele ljubitelje elektroničke glazbe. Ako u vama i dalje čuči interes kako je to izgledalo u starim underground krugovima, Zoky će vam to vrlo detaljno pojasniti.

FB Event: Future Scope w. DAX J @ VelesajamAFTER

U nedjelju, 25. listopada, od 6 ujutro u klubu Boogaloo na dva floora Mr.DJ Dario, DJ Jock i Matya na velikom flooru, a Senno, Sin i Shipe na malom flooru.

FB Event: Future Scope XXL Official After Party


Endorfin i Dax J uz 20% popusta. Otvaranje jesenske sezone Future Scopea!